zarzuciles typa za 1,2 ..................hahaha, lol - brakło czasu, aby wrzucić typ .. haha kto pierwszy 10 pkt i poszło na Basków i yep +
jeszcze kwartę pociągnałem. Obwód Basków +
edit:1
hahaa co za mecz ???? 4-9 ... i robi się 8-9 ???? i Ci dalej tylko próby za 3... ???? haha
nic właśniezarzuciles typa za 1,2 ..................
łap wiekszy kurs banczek za 1,8 szwecja wlochy kartki under 4,5
Jakbym był złośliwy, to napisałbym, że z tą dyspozycją nawet tam nie trafią.Cuprum idzie jak burza, ciekawe czy Resovia się obudzi?
Prawdopodobnie dopiero w Rzeszowie gdzie za chwilę pojadą ????
Przypomniał mi się Szpaku w ostatniej ,,Misji futbol" jak lekceważył Wyspy nie mając zielonego pojęcia, Borek go musiał nakierować że to nie takie pionki jak się wydaje.Owce 2-1 z przyszłością naszej piłki ???? kolejna kompromitacja
bardzo smieszne, zobaczysz ruscy dociagna to lokata byla, ja zainwestowalem troche a Ty moze cos daj a nie wysmiewaj???
A było całe 4,25 na dnb i w jakieś 65 minucie 3,00 na Owce. Szukałem wszędzie transmisji nie było nigdzie.Przypomniał mi się Szpaku w ostatniej ,,Misji futbol" jak lekceważył Wyspy nie mając zielonego pojęcia, Borek go musiał nakierować że to nie takie pionki jak się wydaje.
DNB ale łapany od @2Grac sugerujesz wejscie DNB w Urugwaj tak jak ja czy jednak na czysto?
Ohoho! Kto ma tam kreowac akcje na srodku boiska? xD mialem grac btts ale tera nie wiem czy my ukłujemy urugwaj? 3-4-3 no to zaszalal Nawalka, na ofensywnych latynosow... mi sie wydaje że zobaczymy kilka bramek dzisiaj...Przypomniał mi się Szpaku w ostatniej ,,Misji futbol" jak lekceważył Wyspy nie mając zielonego pojęcia, Borek go musiał nakierować że to nie takie pionki jak się wydaje.
https://www.laczynaspilka.pl/reprezentacja/reprezentacja-a/sklad-reprezentacji-polski-na-mecz-z-urugwajem
Skład naszych, jak Urugwaj wyjdzie normalnym to nie widzę naszych.
Tez mam DNB na podwojenie i chyba biore w ciemno bo jeszcze spadnie i strace a ja jak zawsze czekam do ostatniej chwili a czasem zapomne i po prostu zagram live czesto po lepszym kursie, imo tutaj przy tych eksperymentach przy braku dobrych N u nas widze super value w Urugwaju, watpie ze przegraja te jak to nazwales "dozynki" u nas, a co do tego karnego szczerze? jakas chora zagrywka pod publike i tepe zaklady po kursie 30 ze jedynego gola strzeli boruc i to z karnego jeszcze brakuje ze pietka, opamietajcie sie, jak Uru zagra swoje nie ma co zbierac a jesli lekko to remis, dla mnie DNB super vaule, z fartemDNB ale łapany od @2
Urugwaj gol 1 połowa @2,30 od @Sumady podoba mi się bardzo
i ten rzut karny kusi bo będą dożynki i mogłoby wpaść po @3,60 za 11stkę
normalnie widzę oczami jak Cavani vs Boruc będzie
To jest beka dnia a okraszone zakladem o nazwie Boruc strzeli jedynego gola w meczu hahahaha, na szczescie u mnie nie ma takich rarytasow zagranica, mial swoje przeblyski ale na przekroju lat zwykly sredniak, ale wiadomo Januszostwo przy hotdogach musi zobaczyc zejscie Artiego hehe, bez jaj jesli URU zagra swoje mamy easy dwojeczkeNajlepiej jak dziś czy wczoraj Boruc jest zadowolony ze swoich osiągnięć hahah
Co on osiągnął? Nie wyjście z grupy w 2006 czy może klopsa którego zrobił w niejednym meczu...?