>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Jedynym argumentem jaki przemawia za Słowakiem to fakt że nie odpuści przed własną publicznością tak jak wczoraj. Bo sportowo to on na twardej nawierzchni nie ma za wiele argumentów.
Właśnie sprawdziłem, 60/62 hala, 74/47 hard otwarty, ale ostatnie lata sporo gorzej. W Bratysławie dwa razy odpadał w pierwszej rundzie i raz tylko ją przeszedł (z młodym Melzerem). Majchrzak ostatnio dobrze na hardzie sobie poczyna, wygrany futures. Po kursach niby coś by można na Polaka, ale chyba live zerknę.
43:38..81...nie jest zle, narazie kreca walek, ale cos czuje ze powinno wejsc. Wszyscy graja over w pre plus wszyscy w over na live bo CSKA musi niby gonic.
Jaka linia na 5dimes? ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Właśnie sprawdziłem, 60/62 hala, 74/47 hard otwarty, ale ostatnie lata sporo gorzej. W Bratysławie dwa razy odpadał w pierwszej rundzie i raz tylko ją przeszedł (z młodym Melzerem). Majchrzak ostatnio dobrze na hardzie sobie poczyna, wygrany futures. Po kursach niby coś by można na Polaka, ale chyba live zerknę.

Jaka linia na 5dimes? ????
163.5:p

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Ale zauważyłeś że w ostatnich latach skupił się głownie na clayu. Na twardych nawierzchniach praktycznie nie gra.
43:38..81...nie jest zle, narazie kreca walek, ale cos czuje ze powinno wejsc. Wszyscy graja over w pre plus wszyscy w over na live bo CSKA musi niby gonic.
Ja nie grałem ale uważam że może być ciężko bo obie kwarty niemrawe i prędzej odpalą i rzucą w którejś z 50 pkt niż w taki sam sposób dociągną do końca ten mecz

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
45 pkt CSKA w 2 połowie nawrzucać, w końcu trójki muszą odpalić, bo tylko 1 trójka w 1 połowie to słabizna w wykonaniu CSKA.. i handi -7.5 ogarnąć
Fuchse po wygraną 1.85.. jazda i CSKa rzucamyyy

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Skjern do przerwy przy 3-5 latało po @2.50 i więcej
Skończyło się 18-8 a ja głupi zwątpilem i poszedłem zmywać haha
Mam over 2.5 w meczu Francja Bułgaria ale teraz przeglądam h2h i mecze Bułgarii i zaczynam wątpić...

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
CSKa odpaliło trójeczki i jest dobrze. w 4 Q 20 pkt rzucić i wystarczy, teraz Skra 3 eta wygrać i Flensburg trzymać cały czas prowadzenie

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
CSKa odpaliło trójeczki i jest dobrze. w 4 Q 20 pkt rzucić i wystarczy, teraz Skra 3 eta wygrać i Flensburg trzymać cały czas prowadzenie
Nawet mniej, bo chyba 87 potrzebowałeś, czyli zaledwie 13, w 3 kwarcie na 7 trójek, 6 trafionych przez CSKA, ładnie

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
45 pkt CSKA w 2 połowie nawrzucać, w końcu trójki muszą odpalić, bo tylko 1 trójka w 1 połowie to słabizna w wykonaniu CSKA.. i handi -7.5 ogarnąć
Fuchse po wygraną 1.85.. jazda i CSKa rzucamyyy
Zagrałeś fuchse
Kibicujesz flensburgowi haha
Krecik nic się nie zmieniłeś!????:p ???? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom