>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
lol, Arsenal w 10 minut 3 rożne, a linia na cały mecz była 3,5 po @1,83. Będzie najłatwiej zarobiony hajs.
Zresztą nadal można Arsenal więcej rożnych po 1,60.
Ja wziąłem nawet o4,5 @ 2,7 ????
Jazda Janowicz, jazda! Tylko szkoda, że nie wziąłem tego 4+ ale za szybko połamał w drugim.

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Juve mialo tyle okazji przez 15 minut które widziałem że az śmieszne ze nawet na pusta nie strzelili ???? . Może do polowy zwycięstwo gości mialo być no i w drugiej połowie Juve ich zje. Myślę ze Sock + Juve to dobry typ

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Sock nie wytrzymał cisnienia Filip 2:0. To Krajinovic sie meczył bardziej przy swoich serwisach Sock wygrywał duzo łatwiej. mimo to Filip bierze set za pierwsza piłką;)

forehand39 574

forehand39

Użytkownik
Sock nie wytrzymał cisnienia Filip 2:0. To Krajinovic sie meczył bardziej przy swoich serwisach Sock wygrywał duzo łatwiej. mimo to Filip bierze set za pierwsza piłką;)
Nie wygra 2:0, po wygranej pierwszej partii z Isnerem bylo widać ze kupa w gaciach, przestal grac tak db, a w 3 mial szczęście po prostu

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Nie wygra 2:0, po wygranej pierwszej partii z Isnerem bylo widać ze kupa w gaciach, przestal grac tak db, a w 3 mial szczęście po prostu
akurat nie widziałem tamtego meczu. mysle ze Sock jest duzo bardziej spiety niz Filip raz ze gra dodatkowo o Turniej mistrzow i ogolnie jest faworytem w tym meczu. to chyba za duzo dla niego . Jak serb przegra to nikt nie bedzie miał do niego pretensji jak Sock przegra finał to troche siara bo chyba nigdy juz nie bedzie miał tak łatwego przeciwnika w finale takiego duzego turnieju

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ante Pavic @ 2,38
Z jakimś nołnejmem 3:1 -&gt; 5:7. ⛔
Ja pierdole JJ... dlaczego on nie może przegrać normalnie? Za każdym razem dzieje się to po jakichś ekscesach. I fajnie, że walczy, widać, że się nie poddał jeszcze, no ale kurwa, on miał tutaj już mecz na patelni, od początku trzeciego przełamanie to zaraz musiał oddać, a przecież mogło się skończyć jak w drugim, gdzie trzymał perfekcyjnie. Przed brejkiem 2 BP, to potem się połamał... Marterer jest silny i niebawem pójdzie w górę, ale jest do łyknięcia dzisiaj. Zwłaszcza w tym trzecim secie, gdzie nie trafia już tak często pierwszym.
No i oficjalnie zrobił mi krzywdę. Serio myślałem po tym brejku w trzecim, że będzie już spokojnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom