>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
Żałosny dziś ten Pouille. Cięzki ten tenis do obstawiania, nie wiadomo czym się kierować bo w każdym meczu zawodnicy inna formę prezentują..

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Dlatego ten tenis jest śmieszny, loteria, to jak gra w parzyste i nieparzyste:p
W pełni się zgadzam. Czasem się zastanawiałem... Gdyby stawiać codziennie przez miesiac kasę w kazdym meczu codziennie tenisa na dogow to ile byloby się do przodu ????

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
W pełni się zgadzam. Czasem się zastanawiałem... Gdyby stawiać codziennie przez miesiac kasę w kazdym meczu codziennie tenisa na dogow to ile byloby się do przodu ????
Myślę, że to dobra sprawa do przetestowania na sucho ;) Kiedyś ktoś tak miał temat w typach ze statystykami i grał zawsze, bez wyjątków dogi w Ekstraklasie i wychodził na ✅ Tu pewnie byłoby podobnie ;)

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Pytanie jest tylko dlaczego Poullie oddał mecz zmeczonemu Sockowi u siebie w tak duzym turnieju gdzie kasa za
nastepna runde jest niemała a Poullie mogłbym nawet ten turniej wygrac i moze dostac sie do finałów?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Myślę, że to dobra sprawa do przetestowania na sucho ;) Kiedyś ktoś tak miał temat w typach ze statystykami i grał zawsze, bez wyjątków dogi w Ekstraklasie i wychodził na ✅ Tu pewnie byłoby podobnie ;)
Dziś w Paryżu zwycięstwa 4 dogów i 2 faworytów. No piękna sprawa ????
A może jeszcze Cillic poleci ? ????
Pytanie jest tylko dlaczego Poullie oddał mecz zmeczonemu Sockowi u siebie w tak duzym turnieju gdzie kasa za
nastepna runde jest niemała a Poullie mogłbym nawet ten turniej wygrac i moze dostac sie do finałów?
Ten misiek pysiek miałby wygrać z Nadalem, czy Delpo ? Oszalałeś ? ????

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Jak obstawił na 2:0 dla socka to lepszą kase zgarnął ;)

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Dziś w Paryżu zwycięstwa 4 dogów i 2 faworytów. No piękna sprawa ????
A może jeszcze Cillic poleci ? ????

Ten misiek pysiek miałby wygrać z Nadalem, czy Delpo ? Oszalałeś ? ????
Masz racje dlatego po co miałby sie meczyc zgarnał kase za 2:0 na Socka i pojechał obracac laski na hawaje. Ja bardzo jestem ciekawy jak to jest z tymi pieniedzmi kto im je płaci za takie cos czy kontaktują sie same buki czy zawodnicy mają swoich ludzi i sami decydują ile i co obstawią wiele bym dał zeby dowiedziec sie jak to wyglada w praniu ???? napewno Poullie nie ma swoje konta na pinnacle i Pinbet

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Masz racje dlatego po co miałby sie meczyc zgarnał kase za 2:0 na Socka i pojechał obracac laski na hawaje. Ja bardzo jestem ciekawy jak to jest z tymi pieniedzmi kto im je płaci za takie cos czy kontaktują sie same buki czy zawodnicy mają swoich ludzi i sami decydują ile i co obstawią wiele bym dał zeby dowiedziec sie jak to wyglada w praniu ???? napewno Poullie nie ma swoje konta na pinnacle i Pinbet
Ja w to nie wierzę. W 1 secie miał SP w TB. Jakby postawił na 2:0 to w życiu by nie zaryzykował SP. Pomyśl... wystarczy, że Sock by się potknął i trafił w siatkę.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Zawodnicy Evertonu niedługo sami się pozabijają ????
@up
W ostatni sprzedany mecz młodego Zvereva też nie wierzysz? Tutaj w I secie Żabojada ze skarpetą na pewno wałku nie było, z resztą.. Gdyby Skarpeta przegrał po tym świetnie oddanym punkcie na 6-5 to byście pisali, że dał się połamać i oddał tb? Dużo teraz zawodników odpuszcza i może po prostu w II secie odpuścił -.-.

K 13

kapa3991

Użytkownik
Z Lyonu dzisiaj raczej nic nie będzie, niby cisną, ale Everton postawił autobus przed swoim polem karnym, przez co ciężko będzie Francuza zdobyc bramkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom