mrbrightside
Użytkownik
ktos jeszcze uwaza ze Poullie nie oddał tego meczu? haha jeszce buki dały kurs 1.35 ten teatr przy tych breakpointach
A ja tam zagram Pouille'a @2.60
Sock WIN 2 set 1,90
taka ilość autów w dodatku nie wymuszonych i zepsutych serwisów jest na prawde podejrzana...ktos jeszcze uwaza ze Poullie nie oddał tego meczu? haha jeszce buki dały kurs 1.35 ten teatr przy tych breakpointach
Myślę, że to dobra sprawa do przetestowania na sucho Kiedyś ktoś tak miał temat w typach ze statystykami i grał zawsze, bez wyjątków dogi w Ekstraklasie i wychodził na Tu pewnie byłoby podobnieW pełni się zgadzam. Czasem się zastanawiałem... Gdyby stawiać codziennie przez miesiac kasę w kazdym meczu codziennie tenisa na dogow to ile byloby się do przodu ????
Dziś w Paryżu zwycięstwa 4 dogów i 2 faworytów. No piękna sprawa ????Myślę, że to dobra sprawa do przetestowania na sucho Kiedyś ktoś tak miał temat w typach ze statystykami i grał zawsze, bez wyjątków dogi w Ekstraklasie i wychodził na Tu pewnie byłoby podobnie
Ten misiek pysiek miałby wygrać z Nadalem, czy Delpo ? Oszalałeś ? ????Pytanie jest tylko dlaczego Poullie oddał mecz zmeczonemu Sockowi u siebie w tak duzym turnieju gdzie kasa za
nastepna runde jest niemała a Poullie mogłbym nawet ten turniej wygrac i moze dostac sie do finałów?
Young Boys - Dynamo over 0,5HT @2.02
Jak obstawił na 2:0 dla socka to lepszą kase zgarnąłPytanie jest tylko dlaczego Poullie oddał mecz zmeczonemu Sockowi u siebie w tak duzym turnieju gdzie kasa za
nastepna runde jest niemała a Poullie mogłbym nawet ten turniej wygrac i moze dostac sie do finałów?
Masz racje dlatego po co miałby sie meczyc zgarnał kase za 2:0 na Socka i pojechał obracac laski na hawaje. Ja bardzo jestem ciekawy jak to jest z tymi pieniedzmi kto im je płaci za takie cos czy kontaktują sie same buki czy zawodnicy mają swoich ludzi i sami decydują ile i co obstawią wiele bym dał zeby dowiedziec sie jak to wyglada w praniu ???? napewno Poullie nie ma swoje konta na pinnacle i PinbetDziś w Paryżu zwycięstwa 4 dogów i 2 faworytów. No piękna sprawa ????
A może jeszcze Cillic poleci ? ????
Ten misiek pysiek miałby wygrać z Nadalem, czy Delpo ? Oszalałeś ? ????
Ja w to nie wierzę. W 1 secie miał SP w TB. Jakby postawił na 2:0 to w życiu by nie zaryzykował SP. Pomyśl... wystarczy, że Sock by się potknął i trafił w siatkę.Masz racje dlatego po co miałby sie meczyc zgarnał kase za 2:0 na Socka i pojechał obracac laski na hawaje. Ja bardzo jestem ciekawy jak to jest z tymi pieniedzmi kto im je płaci za takie cos czy kontaktują sie same buki czy zawodnicy mają swoich ludzi i sami decydują ile i co obstawią wiele bym dał zeby dowiedziec sie jak to wyglada w praniu ???? napewno Poullie nie ma swoje konta na pinnacle i Pinbet