>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Sędzia dolicza 6 minut, Kostaryka strzela w 94 minucie a sędzia kończy mecz w 99 z czego przez te 5 minut zagrali 30 sekund. Masakra ale Honduras na własne życzenie zremisował.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Magia NHL ^^
Leafs 5-1 w 1t a Caps 4-0 vs Price i owca z HT drugim w sezonie w 2 meczu, coś pięknego ????
Bolo nie śpij !! Zmieniaj budzik z 4 na 2.10 bo się dzieje ^^

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Piękna sprawa - 1t a ja już mam minimum zwroty za over 2.0 wild i rangers
Do tego pens over 2.5 na dobrej drodze
Polecam over 2.5 hawks
Under 5.5 u płomieni
Over 4.5 u rekinów
Kaczki ot
Nafciarze ot
;)

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
A ja polecam
Szerszenie+2,5
Pszczoły 1
Baki 1t
Osy over 4.5
Ziomus ja to czaje i mam wyje...ne ale grono ludzi z tego forum jedzie po nazwach drużyn. Jeśli piszesz swoje &quot;złote mysli&quot; to drapij nazwę ekipy. Bo jakby ktoś chciał czytać o zwierzętach to by sobie kupił ksiazke do Biologii;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ten turniej w tokio to jakaś ustawka w deblu. McLachlan/Uchiyama bija pokolei Rojerow, Murrayow, beka
No nie wiem czy ustawka. Poziom deblów ATP spada z miesiąca na miesiąc. Jeszcze jakiś czas temu można było na tym dobrze zarabiać a teraz każdy może wygrać z każdym.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Tak z innej beczki. Czy we wszystkich strefach eliminacji do MŚ w końcowym rozrachunku brany jest pod uwagę stosunek bramek? Czy może gdzieś mecze bezpośrednie.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
To co, JSW czy SKRA Panowie?;)
U mnie Belchatow wisi juz od dawna, obawialem Sie mocnych spadkow kursow po pierwszych kolejkach. Nie wiem czy nie kontrowac

seba6 533

seba6

Użytkownik
Halep kolejny final w pape chce gladko dostac. Nic oprocz przebijania przez srodek nie prezentuje i jeszcze autuje te pilki.
Taki kurs na garcie mozna brac. Wszystko zalezy od jej zdrowia
Garcia @ 3

seba6 533

seba6

Użytkownik
Garcia 10 gem @ 3
Presja na halep zeby utrzymac sie w secie. Garcia jak sie zepnie i trafi raz , dwa to zakonczy seta
✅
Haha szybko

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
przepraszam ale czym różni sie handicap azjatycki -1.5
od -1.75 bo niewiem
Marzec 2010 i nie wie. Wstyd ????
A tak serio to jak postawisz -1.75 to Twoja stawka jest dzielona na pół.
Połowa postawiona na -2 a połowa na -1.5 i jeżeli będzie różnica 2 goli to jedną połowe masz wygraną a jedną zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom