>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Mam przemyślenie odnośnie meczu o 18 Gruzja - Walia. Typ bardziej na czuja, ale podaje typ z działu:

&quot;A ja tutaj nie wytypuję, kto ma wygrać. Natomiast idę w stronę bramek.
Gruzja u siebie to drużyna ofensywnie nastawiona obojętnie z kim grają, grają z sercem i do przodu. Co potwierdzają ich mecze domowe w tych eliminacjach. Zawsze coś strzelają, zawsze też tracą. Oni nie mają nic do stracenia i na pewno zagrają ofensywnie, tym bardziej że to ostatni mecz u siebie w tych eliminacjach. Walia natomiast musi zaatakować i chcieć wygrać. Kurs na over jest duży, ale czy serio jest tak mało prawdopodobny? Gruzja gola w Walii strzeliła, dlaczego tutaj u siebie nie ma strzelić? Walia z kolei sporo remisów w tych eliminacjach i potraconych pkt, ale nadal mają szansę na awans. Bramka dla jednej czy drugiej drużyny nic nie robi. Gol dla Gruzji? Walia musi zaatakować jeszcze bardziej i otworzy się na pewno droga do kontrataków, w związku z czym możemy być świadkami następnych goli. Gol dla Walii? Gruzja nie ma nic do stracenia i będą dążyć co najmniej do wyrównania. Widzę tutaj gole, a po takim kursie to naprawdę aż szkoda nie spróbować. W dodatku Walia ostatnie mecze same undery, kiedyś over przyjść musi. Gruzja widzę po składach ofensywnie 4-3-3 ustawieniem, także liczę na gole tutaj. Zresztą jeśli chodzi o mecze międzypaństwowe to lepiej szukać overów właśnie gdy jedna drużyna gra o coś, a druga o nic. Przykład może nie jeden do jednego, ale sytuacja podobna do wczorajszej. Armenia o nic, Polska o coś = dużo goli. Dzisiaj podobnie: Gruzja ostatni mecz u siebie i o nic, Walia o coś = dużo goli? To się okaże ???? &quot;
Gruzja - Walia over 2.5 gola @2.52

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Walia ma bardzo trudną sytuację i będzie niezwykle ciężko o awans. Bośnia gra z Belgią, która ma już awans zapewniony. Szwecja powiezie Luksemburg. Walia wie, że jest presja i mogą się spiąć strasznie, ale Bale nie ma, a Gruzja to specyficzny teren. Dla mnie ten mecz jest bardzo trudny do wytypowania. Może tu być 0:0.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom