>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
biernacky17 518

biernacky17

Użytkownik
Na over 5.5 Leavs i Jets jest 1,66 kurs, a na punkt(!) Matthewsa aż 1,6, punkt Lainego 1,65. Dobre kursy, tylko czy zawodnicy nie przehajpowani:C
Dla porownania punkt McDavida dzis 1,33 a rywal defensywnie cholernie mocny.
Dla przykładu na efortunie
Over 5,5 po kursie 1.66
Punkt Matthewsa - 2.55
Punky Lainego - 2.3

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Bolesław pomożesz zrobić coś na gole z Nhl ,linie tak 3,5 mnie kusza anawet 2,5 całe Nhl co myślisz o nich ,czy odpuścić Nhl i iść spać ,bo Jutro mam cieżki dzień
Dziękuję
Dzisiaj totalnie nie moje ekipy grają. Na bramki dzisiaj gram tylko z bonusu który mi dał ónibet, lepiej idź kimać, bo jutro dużo przyjemnych europejskich meczyków, ja dzisiaj tylko punkt Draisaitla gram po 1,6.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dzisiaj totalnie nie moje ekipy grają. Na bramki dzisiaj gram tylko z bonusu który mi dał ónibet, lepiej idź kimać, bo jutro dużo przyjemnych europejskich meczyków, ja dzisiaj tylko punkt Draisaitla gram po 1,6.
Dziękuję to niegram nic już pograłem na 00 i 1 2 hokeje 1 na over 2 na zw meczu ,i tak będe śledził te mecze ,ale niewiem czy do końca
Dziękuje Bolesławku za opinie

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Ja nockę widzę na kilka sposobów ale zobaczymy, bo to początek:
Łatwe zwycięstwo Rekinów 60&#39; 2.10
Tak samo Edmonton 2.05 i under 2.5 Flames po 1.68 bo nie mają mocy z przodu
Pingwiny wygrają 1.90 i under 6.5 po 1.5
Jets i Leafs over 5.0 po 1.58 i punkt Laine po 1.7

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
No punkt Lainego mega kurs, ja over 5.5 po 1,66 gram TOP, zazdro ci tego over 5 ???? Ale co do Calgary, to nadal twierdze ze oni to ugraja ????

U 0

Gość
Tob Bets a co myślisz w całym NHL OVERY 2,5 czy 3,5 bo kusi mnie 2,5 we wszystkich meczach ,ale niewiem czy dam rade siedzieć całą nocke hokeje o 4 startują z Canady ciezkie mecze dlamnie są tam ,ale zaraz zobacze w jakim meczu można grac over 4,5 w czoraj wnocy bym nie trafił 2-2 było ,a dlamnie był mega pewniak na 4,5 ale odpuściłem
Pozdrawiam ????

U 0

Gość
Macie kurs na Obras,kosz ?
Mecz jest live,a pierwszy raz to widzę,że 365 nie daje kursu na mecz....
Jest tylko linia i hcp.
Umnie w przerwie meczu przyjmowanie zakładów ,wiec niewiem jaki kursik ,ale w przerwie można będzie puścić ,to coś wymyślisz Tomku mam nadzieję
Dziękuję

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Jets xD Rok temu 1 mecz tych 2 druzyn: 4:0 leafs prowadzili, przegrali 5:4 w regularnym. Może bedzie powtorka.
A matthews juz z pktem w 1 tercji ???? Kurs 1,6 to byla przesada

Otrzymane punkty reputacji: +5
U 0

Gość
To gratulacje no Toronto pocisneli 1 tercje ostro ,to ci wejdzie ten typ i super
Moje oven 1-0 po 1 tercji jest nieźle ,jeszcze musi być over 4,5 ,a san dog 3-1 i nie mają zamiaru 1gola wbić ,kurde to mnie wkurza troszkę że nic nie strzelają w 3 tercjach ,ale to jest Hokej i wszystko się wydażyć może
Zaraz idę spać Powodzenia na Nhl ja będe studjował coś z Europy kilka meczy dam ,alo 1 konkretnie uderze i spokój bo coś za dużo daje Hokeji ,ale i tak wczoraj pięknie wchodziło ako ponad 2 i mniejsze ,tylko szwedzka zawaliła u 20 3 tercja 0-0 a potzrebowałem 1 gola
Pozdrawiam wszystkich i miłej nocki życzę
Dziękuję ???? :cool:

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
Ale Tomcio dzisiaj widzialem tez masa kuponów ci powchodziła, więc dzien chyba udany ???? A jutro niemcy graja i VHL, MHL, jest co pograc.
EDIT: A ???? Mialem na mysli wczoraj, zapomnialem ze juz 2 w nocy i nowy dzien

U 0

Gość
No tak sporo weszło tylko San dog zawalił overka i Oven wali też ,ale nie będe narzekał ,wiadomo raz jest gorzej ,raz lepiej niema co narzekać ,wszystkiego nie da się przewidzieć
idę spać bo o 13 mam zabieg i muszę dojsć w te miejsce jak wstane a lubie długo spać tak po 10 godzin i więcej
Pozdrawiam cię i wszystkich
Postaram się coś zapodać przed moim pójściem ,bo niewiem ile czasu tam będe siedział ,wiec przed 12 powinienem coś wystawić
Miłej Nocki życzę i dużo wygranych i czwartku
Miłego oglądania MECZYKU POLAKÓW START O 17 ???? :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom