>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Próbuje w pinbet88 na fnatic na cachu. Esport CS GO
Ninje nic nie grały na cachu wczoraj ze Space Soldiers. Bez pomysłu po terro, w ct w miare solidnie ale nie mam pojęcia dlaczego wybrali tą mape dzisiaj. Naprawdę dziwię sie ale może chcą więcej na tej mapie pograć.
Nip vs Fnatic (cache) 2 - 2.20 pinbet88
Swoją drogą może ktoś wie. Sory za pytanie tutaj od razu,
Po jakim kursie skrill robi przewalutowanie z euro na złotówki?

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Gratulacje MISTRZU fajnie z epodajesz typki ,tak trzymaj ja już skończyłem
Powodzenia i Pozdrawiam cię i wszystkich na Forum
Dziękuję za rozmowe Wszystkim Użytkownikom i powodzenia wwygrywaniu
Miłej nocki życzę

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Gratulacje MISTRZU fajnie z epodajesz typki ,tak trzymaj ja już skończyłem
Powodzenia i Pozdrawiam cię i wszystkich na Forum
Dziękuję za rozmowe Wszystkim Użytkownikom i powodzenia wwygrywaniu
Miłej nocki życzę
czemu skonczyles? ale jutro wracasz? ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Próbuje w pinbet88 na fnatic na cachu. Esport CS GO
Ninje nic nie grały na cachu wczoraj ze Space Soldiers. Bez pomysłu po terro, w ct w miare solidnie ale nie mam pojęcia dlaczego wybrali tą mape dzisiaj. Naprawdę dziwię sie ale może chcą więcej na tej mapie pograć.
Nip vs Fnatic (cache) 2 - 2.20 pinbet88
Nip zupełnie odmieniona drużyna dzisiaj. Gładko wygrali. Fnatic za to na pałe skracali i agresja co runde
⛔

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
wraca NBA, poki co preseason wiec z dystansem i za male stawki, bardziej dla zabawy.
ako na noc:
OKC OT
Nets OT
@6,43
Melo jaki byl taki byl, ale zobaczymy jak Porzingis sobie poradzi jako lider, roster Knicks jest slaby w tym sezonie, masa zlych kontraktow i zlych graczy, przeplacony Hardaway, Noah, Kanter bleh, nie ma juz tez Rose&#39;a, jest za to inny debil czyli Beasley, brak powaznego rozgrywajacego bo ani Jack, ani Ntilikina (jeszcze) nimi nie są, za duzo podkoszowych, juz nawet Nets czyli posmiewisko ligi od 2 lat troszke lepiej tu wygląda, po tradeach po Russella, Carrolla czy Crabbe&#39;a.

OKC rzeczywiscie powinno byc dogiem w tym spotkaniu, ale Westbrook z Georgem i Anthonym beda chcieli juz dzis pokazac ze beda mocni w tym sezonie, mysle ze maja wieksza motywacje by wygrac i zaskoczą, ponadto wątpię w synergie pomiedzy Paulem i Hardenem, przynajmniej na poczatku sezonu.
ps.
http://www.nba.com/article/2017/10/03/nba-revamps-format-all-star-game#/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom