raczykk
Użytkownik
Sociedad-Espanyol
BTS w 1 poł
@2.41
Sociedad-Espanyol
BTS w 1 poł
@2.41
ja próbuję over 215,5 w Houston i win WizardsCoś na noc z NBA?
Co Wy na:
Detroit powinno ogarnąć 76-ers w lekkim handi a Millwaukee Szerszenie?
Jakiś inny typ?
Oglądałeś Wizards,bo mnie ta ich gra to nie przekonuje i myślę,ze Denver ich pocisnie?ja próbuję over 215,5 w Houston i win Wizards
Fakt, wzmocnienie Bryłek - Millsap solidny, ale jak pociski chcą wreszcie coś znaczyć, muszą wygrywać z takimi drużynami. Jak dla mnie kurs na Denver zawyżony, to już lepiej +6,5 Washington po tym samym kursieja próbuję over 215,5 w Houston i win Wizards
Jednak dali rade odwrócićAsseco w dogrywce ładnie pocisnęło Lublin ????
Nawet ok 20 byl kursik ????Asseco haha kurs 10 juz byl na 3 min do konca ????
Dlatego jestes na plus bo nie grasz kursow ponizej 1.8 ????Nawet ok 20 byl kursik ????
Co do NBA, to gra sie bardziej na tzw czutke,bo szkoda zdrowia na analizy.
Kilka dni temu czułem,zw Miski pocisną Warriors,to dałem pełną stawkę po 4,20,jak sie rano obudziłem i zobaczylem wynik,to az do pracy sie lepiej szło ????
Często w nocy zerkam sobie,dzien wczesniej na jutrzejszą ofertę,zeby miec czas na dumanie ???? oczywiscie na kursy nizej 1.80 nawet nie patrzę,no i jak mi sie cos w glowie zakoduje i chodzi za mną dana drużyna to gram, czasami wbrew logice i to najczesciej wchodzi.
Zdarza mi się zagrac i niższe,choc rzadko i muszę byc bardzo pewny,ze ten kurs wejdzie.Jak widzę,czasami ,ze ktos w nba np,gra kursy rzędu 1,25, to czas na egzorcysteDlatego jestes na plus bo nie grasz kursow ponizej 1.8 ????
ekspressReal Sociedad - Espanyol Obie strzelą @ 2.08 mocno
a już był kurs 6, 7 xd :] dobrze do rana
Próbujemy tak: Oss-Jong AZ over 3,5 1,80