Zgadzam sie bez apelacyjnie!Beka z tych co się emocjonują i wykupują te śmieszne,ustawione walki. Dajecie się tak nabijać w butelkę że aż szkoda.
Brooklyn win @1,8
Widzę właśnie i to się może zemścićIle ten Kozlov musi mieć SP, aby jeden wszedł ? ???? Co za typ ????
wylecialo mi to zupelnie z glowy ale dla funu mialem puscic wszystko over 1,5 ???? pewnie nastepnym razem to nie wejdzie...siema panowie całkiem zapomniałem napisać zaraz rusza kolejka MLS 11 czy tam 12 meczów polecam grać ako jakieś taśmy oj posypią się bramki ????
sporting over 4.5
lazio over 4.5 ????
Chyba 1,5^11male ako 1.5^3
No pewnie tak będzie i teraz 7:5 Kozlov przegra ????Widzę właśnie i to się może zemścić
Obstawiam że jak wygra tego seta to weźmie meczNo pewnie tak będzie i teraz 7:5 Kozlov przegra ????
Oj tam 2gi set żeby nie było podejrzeń wygra heheKozlov przegra w tiebrejku.przegra 2:0 bo ma tak przegrać ???? choc chcialbym sie mylic
Ja juz byllem prawie pewien jak nie wykorzystal tych 4 setpointow w poprzednim gemie BroadegoOj tam 2gi set żeby nie było podejrzeń wygra hehe
juz dawno skontrowane... ????I tak kozlov przegra, żadnego bp nie potrafi obronić, klątwa Januszowej masówki z dntb ciągle wieczna