>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE Senglena Athletic vs Hamrun Spartans , Malta 1-1 45 min
Hamrun Spartans kurs 2,32
boisko neutralne , ciagle atakuja , lepszy sklad z kilkoma Brazylijczykami

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Newcastle - cpalace btts
Huddersfield strzeli gola
Ako 3.67
Huddersfield pierwszy gol @4.33
Wynik do 40:00 minuty - Huddersfield @7.50
Snilo mi sie że w 1 polowie widnial wynik 1-0 dla huddersfield ale nie wiem w ktorej minucie xD

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
cos kreci Dzumhur gosc juz zmarnował 9 meczpointów haha 10 piłek meczowych niewykorzystał co za typ dawno czegos takiego nie widziałem i oczywiscie przegra zaraz tego seta a moze i mecz dwoch ziomeczków z bośni sobie pyka... ooooo jednak Dzumhur wygrał ale szopka z tymi meczowymi niezła
Verdasco mecz 1.65

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Miszcze co dziś na grubo można przyładować.. tylko nie piłka, granie kopaczo-biegaczy to niezła patolka..?
Co według Ciebie znaczy grubo? Bo w moim mniemaniu jak się gra grubo to trzeba samemu wyselekcjonować i przeanalizować typ a nie pytać o to innych

C 334

copper

Użytkownik
Co według Ciebie znaczy grubo? Bo w moim mniemaniu jak się gra grubo to trzeba samemu wyselekcjonować i przeanalizować typ a nie pytać o to innych
Od 800PLN wzwyż, chodzi mi o jakieś sugestie bo póki co nic nie widzę, chyba tylko sporty walki zostają ale tam spore ryzyko niespodziewanych rozstrzygnięć.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Jastrzebski @4.5
Resovia tyle punktow oddala i przewag ze napedza tylko jastrzebie , ktore juz uwierzylo ze wszystko jeszcze w grze. Ten set wygraja i reska moze miec miekko

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom