>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
prof 56,6K

prof

Użytkownik
Pytanie do Znawcow. Czy na League Pass moge obejrzec potworke meczu nie widzac wynikow gdzies na stronce przypadkowo przed odpaleniem powtorki?

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Panowie, Manchester nie zawiódł, chyba ze 3-4 razy z rzędu na nich utopiłem w zeszłym sezonie i wreszcie dali zarobić poczciwym Januszom takim jak ja.
PSG też izzy.
Po takim dniu trzeba zrobić dzień przerwy i wąchać siano zamiast kusić los.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Widział ktoś Vikhlyantsevą w akcji bo nawet na You tube nie mogę znaleźć jej spotkań? Kurs na nią spada, widzę duża kasa idzie w jej stronę i zastanawiam się co jest tego powodem. Cornet jest w dobrej formie i to ona powinna być zdecydowaną faworytką.Jakiś wałek się tu szykuje i turniej pod młodą Rosjankę?Ktoś coś na ten może napisać?

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
No mogłem ale z drugiej strony, mogła utrzymać podanie. Podpaliłem się bo odłamała a potem zobaczyłem ile hajsu wisi na kasatkinie
wogole troche dziwny kurs dla mnie za wysoki na rosjanke. ja pograłem handi 4,5 gema na sasnovicz ale marny kurs 1,5. mysle ze Białorusinka wezmie drugi set

nole 6,1K

nole

Forum VIP
jak się nazywa ten dodatek do chrome z meczami live ? sport zone ?
Sugita zajebiscie mocny na swoim serwisie. Bagieta nie ma dziś szans. Łatwy WIN Japonca.
Sugita WIN 2 set.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Pytanie do Znawcow. Czy na League Pass moge obejrzec potworke meczu nie widzac wynikow gdzies na stronce przypadkowo przed odpaleniem powtorki?
jak wchodzisz w zakladke Games to masz taki przycisk do klikniecia: No Spoilers is Off i trzeba zmienic na On.
a jak nie chcesz zobaczyc wynikow na stronce NBA to logujesz sie przez strone: https://watch.nba.com/

Otrzymane punkty reputacji: +5
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Heh, Hurkacz utopił seta z 5:2, ale i tak gra dalej, bo Bachinger krecz. Niech łapie punkty, bo jakiś potencjał jest, ten QF powinien dac mu cos kolo 380-385 miejsca.
Karlovic - Tsipsitas under 33,5 gema @ 2,43
Karlovic lezy i nie wstaje, cos chyba powaznego. Jest duza szansa, ze Tsipsitas to wezmie po TB, a jesli bylby krecz to Rusek mi rozliczy chyba na plus.
Oczywiscie pogralem to dlatego, ze zaklady na set mialem juz poblokowane.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom