cuadrado12
Użytkownik
Nie no, to trzeba zagrać - United win
@1.90 bet563
@1.90 bet563
w tym dwumecz z United, nie ma szans mają rację12 pkt do zdobycia a ci już skreślili Benfice.
Ja gram Benfica lub remis. U czerwonych najlepsi kontuzjowani ich skład wyjściowy nie jest jakiś super mocny...kolejny hit od totolotka ????
TOTOLOTEK:
Manchester United jest niepokonany od dwunastu spotkań. Natomiast Benfica, która była drugim faworytem do awansu w grupie A, przegrała dwa pierwsze spotkania i ma jedynie matematyczne szanse, aby zakwalifikować się do fazy pucharowej.
kurfa 4 kolejki jeszcze do rozegrania, 12 pkt do zdobycia a ci już skreślili Benfice.
w niedziele doyebali w meczu Lisów z WBA, dzisiaj kolejny mega nagłówek ????
W sensie, że brakuje jednego Pogby i drugiego Felainniego i to ma być wielki dramat?U czerwonych najlepsi kontuzjowani ich skład wyjściowy nie jest jakiś super mocny...
i jeszcze na signla dobrze wygląda w meczu Bayernu over 2,5 i brak BTS @2,25w Rosji mecz o awans, over 4,5 kartki wziąłem @2, ale uprzedzam że sędziuje beton Kuipers jakby co. Wczoraj po 5 robili prawie wszędzie.
A co chcesz pograć tego parodystę po marne 1,20 ?Myślicie, że Kyrgiosowi bedzie sie chciało dziś grać czy oleje ten turniej ?
że jak 2,4? niemożliweLewy gol 2,4 Óni
serio taki kurs na brameczke lewego dzisiaj? u mnie na buku 1.25Lewy gol 2,4 Óni
W uni po 1.29 ze strzeli ogólnie, jako pierwszy dla Bayernu 2.95że jak 2,4? niemożliwe
Mysle o Bemelmansie , gra u siebie a Kyrgios lubi odpalić szajbe.A co chcesz pograć tego parodystę po marne 1,20 ?