>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Siemandero!! co gramy?
edit: Mowilem ze linia spadnie z 232 na 228.5 do meczu. Mowilem? No wlasnie:p w 5Dimes linia 228.5 w meczu GSW.Teraz pytanie czy wejdzie typ.
To ze lebron bedzoe gral to bylo pewne. Przeciez wszedl przepis ze wazne osoby musza grac w waznych i tzw national tv meczach. Otwarcie sezonu wiec Lebron Musi grac.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja gram over w obu dzisiejszych meczach, liczę na otwarcie sezonu z hukiem i duza iloscia punktow
Ja pograny under, dodalem nawet extra. Na poczatek sezonu mozna zaryzykowac. Ja licze na under w gsw i tego sie bedw trzymal do konca:p Drugi mecz mnie nie obchodzi za bardzo.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ej co jest grane? Stream mi padł a teraz wszyscy jakby ktos umarł
Ok, już widzę. Dramat Haywarda, ale obsrałem się, bo pomyślałem o Kyrie&#39;m, a mam go w fantasy.

quattro 98

quattro

Użytkownik
Panowie spotkal sie ktos kiedys z taka sytuacja na live. Mam under 6.5 bramek w meczu rangersow jest 3:3 i w przypadku dogrywki robi sie 7 bramka i zaklad chyba nie wchodzi bo 1xbet wlicza dogrywki. Tylko ze na live nadal mozna postawic ta linie over/under 6.5. Blad buka? W takim razie over 6.5 po 1.13 to lokata skoro dogrywke wliczaja ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
hehe buki szukaja naiwnych....Na 2ga kwarte linia 51.5 na over under, za to na 3cia kwarte 55.5...haha niby z jakiej paki? ????

Linia wyjsciowa 212....212/4 = 53 na kwarte. Buki dodaly 2.5 pkt dla naiwnych na 3cia kwarte bo przeciez &quot;musza&quot;, tylko nie za bardzo rozumiem kto musi...Boston oslabiony, Cavs juz praktycznie po meczu...

quattro 98

quattro

Użytkownik
hehe buki szukaja naiwnych....Na 2ga kwarte linia 51.5 na over under, za to na 3cia kwarte 55.5...haha niby z jakiej paki? ????

Linia wyjsciowa 212....212/4 = 53 na kwarte. Buki dodaly 2.5 pkt dla naiwnych na 3cia kwarte bo przeciez &quot;musza&quot;, tylko nie za bardzo rozumiem kto musi...Boston oslabiony, Cavs juz praktycznie po meczu...
Pierwsza połowa bardzo underowa. Wiec 2 przewaznie jest szybsza. A ze to jest nba to wcale mnie 65pkt nie zdziwi. Gram wbrew logice
Over 55.5 3kwarta 1.90

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No 3cia kwarta over under to no bet. Zrobia albo chamskie 54-55 pkt, albo ostro ponad 60+. Krotko mowiac, 3cia kwarta nie bedzie miala nic wspolnego z czystym sportem:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kursy jak zanizane na Cavs bylo 82:82, i kurs 1.6 na Cavs. Jest 84:82 dla Bostonu i cavs 2 rzuty a kurs na Cavs 1.57.... ????
edit: Boston trojeczka i juz kursy odwrocone ????

Edit2: Teraz pozamykane kursy bo przeciez wiadomo ze zle wystawione kursy, zanizone na cavs, a ludzie graja na Boston ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom