>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Ten set był przeznaczony dla Tsurenko tak jak niedawno mecz dla Buzarnescu z Bencic hehe. Szkoda tych nerwów, bo mogło być spokojnie 6:4
Ivo - Pella over 12,5 gemów w trzecim @ 1,68
W pierwszym zayebał sprawę Ivo, w drugim Pella. Są warunki, żeby pograli w tym meczu tb i mam nadzieję, że w końcu to zrobią.
W tym 3. secie bardziej przekonuje mnie Pella, ogarnijcie % pierwszego u Ivo w tym secie, zaledwie 61% przy 67% Ryśka. Do tego procent wygrywanych po pierwszym także niewielki jak na Karlovicia: 85% przy 82% Argentyńczyka. Jako, że serwis nie funkcjonuje stawiam na mobilność plus... bądź co bądź lepszy w tym meczu serwis. Widzę value, więc przed TB:
Pella @ 2,08
Ido łep w łep ????

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Panowie prośba jest.
Wczoraj kupon mi zamykał typ na Marsylie prowadzenie do 60 min. Meczu nie oglądałem ale jedne źródła podają, ze gol na 2-2 padł w 60&#39;, a oficjalna strona Ligue1 że w 61&#39; co by mnie raczyło. Fortuna oczywiście dała minus. Sądzicie, że jest szansa na zmianę podliczenia czy nie ma sensu się z nimi pałować? Nie miałem jeszcze do czynienia z polskim bukiem w takim przypadku.
Co radzicie? Za rady jakoś podziękuję. Prośba by odpowiadając zacytować lub poprzez @. Wtedy nie będę musiał poszukiwać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Panowie prośba jest.
Wczoraj kupon mi zamykał typ na Marsylie prowadzenie do 60 min. Meczu nie oglądałem ale jedne źródła podają, ze gol na 2-2 padł w 60&#39;, a oficjalna strona Ligue1 że w 61&#39; co by mnie raczyło. Fortuna oczywiście dała minus. Sądzicie, że jest szansa na zmianę podliczenia czy nie ma sensu się z nimi pałować? Nie miałem jeszcze do czynienia z polskim bukiem w takim przypadku.
Co radzicie? Za rady jakoś podziękuję. Prośba by odpowiadając zacytować lub poprzez @. Wtedy nie będę musiał poszukiwać.
Oficjalna strona Ligue1 = oficjalne źródło = oficjalna informacja. Nie gram w takich gównianych firmach, ale chyba warto walczyć, chociażby dla samego faktu, aby wiedzieli, że nie mogą ruchać was na każdym kroku. Jeśli jest o co walczyć to możesz ich postraszyć odwołaniami się gdzieś.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Wszystkich
Hojej Live
Loko-Unior - Polet 2 tercja -1,5 1.70
Loko-Unior - Polet 2 tercja over 1,5 1.30
Po słabej 1 tercji powinno paść w 2 2 gole
1 tercja mnie wykiwała 1,5 to próbuje na 2 tercje
Tak tradycyjnie -100 bo szkoda wiecej ujebcać

franz100 495

franz100

Użytkownik
Panowie prośba jest.
Wczoraj kupon mi zamykał typ na Marsylie prowadzenie do 60 min. Meczu nie oglądałem ale jedne źródła podają, ze gol na 2-2 padł w 60&#39;, a oficjalna strona Ligue1 że w 61&#39; co by mnie raczyło. fortuna oczywiście dała minus. Sądzicie, że jest szansa na zmianę podliczenia czy nie ma sensu się z nimi pałować? Nie miałem jeszcze do czynienia z polskim bukiem w takim przypadku.
W chwili zdobycia gola na 2:2 na zagarze było 59:50. Więc według mnie bez szans.
A tu punkt z regulaminu:
&quot;1. Zgodnie z niniejszym regulaminem za oficjalny i nie podlegający zmianie wynik -będzie przyjęty wynik uzyskany z oficjalnych źródeł, ogłoszony przez &quot;FORTUNA zakłady bukmacherskie&quot; Sp. z o.o. i opublikowany w jej punktach. W przypadku, gdy tak ogłoszony wynik jest ponad wszelką wątpliwość błędny, to prawo zawierającego zakład do wygranej nie zostaje naruszone, jeśli poprawnie określił faktyczny wynik.&quot;
Nawet jeśli uznać stronę Ligue 1 za oficjalne źródło, to i tak fortuna uzna, że to oni popełnili błąd

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
zagarze było 59:50
Jak najbardziej się zgodzę jednak jest to zegar telewizyjny. Sądzę, że oficjalna strona ma wgląd do protokołu meczowego i tego w której minucie sędzia wpisał gola.
Jak widać po tym punkcie regulaminu fortuna sama sobie sterem, żeglarzem, okrętem.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Wszystkich
Hojej Live
Loko-Unior - Polet 2 tercja -1,5 1.70
Loko-Unior - Polet 2 tercja over 1,5 1.30
Po słabej 1 tercji powinno paść w 2 2 gole
1 tercja mnie wykiwała 1,5 to próbuje na 2 tercje
Tak tradycyjnie -100 bo szkoda wiecej ujebcać
Loko -1,5 ⛔
LOKO OVER 1,5 ✅
cHOCIAŻ JEST JEDNO TRAFIONE ruski Hokej jest dziwny jak widać

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
TOTOLOTEK:
Grzegorz Krychowiak bardzo udanie rozpoczął swoją przygodę z drużyną West Bromwich Albion, która jest faworytem w starciu z zajmującym trzecie miejsce od końca, Leicester City. Czy Polak zanotuje pierwsze trafienie w barwach nowego zespołu?
skoro są faworytem to czemu kursy wystawione na odwrót? ???? ???? ????
Lisy @1.90
X @3.30
WBA @3.95
gdzie tu logika? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom