_hank_
Użytkownik
Tsurenko mecz 1,95
Wciąż on fire ????
Tsurenko mecz 1,95
Ido łep w łep ????Ten set był przeznaczony dla Tsurenko tak jak niedawno mecz dla Buzarnescu z Bencic hehe. Szkoda tych nerwów, bo mogło być spokojnie 6:4
Ivo - Pella over 12,5 gemów w trzecim @ 1,68
W pierwszym zayebał sprawę Ivo, w drugim Pella. Są warunki, żeby pograli w tym meczu tb i mam nadzieję, że w końcu to zrobią.
W tym 3. secie bardziej przekonuje mnie Pella, ogarnijcie % pierwszego u Ivo w tym secie, zaledwie 61% przy 67% Ryśka. Do tego procent wygrywanych po pierwszym także niewielki jak na Karlovicia: 85% przy 82% Argentyńczyka. Jako, że serwis nie funkcjonuje stawiam na mobilność plus... bądź co bądź lepszy w tym meczu serwis. Widzę value, więc przed TB:
Pella @ 2,08
A ja Pellę @2.12
E: tak, idź tą drogą kochanienki ????
Oficjalna strona Ligue1 = oficjalne źródło = oficjalna informacja. Nie gram w takich gównianych firmach, ale chyba warto walczyć, chociażby dla samego faktu, aby wiedzieli, że nie mogą ruchać was na każdym kroku. Jeśli jest o co walczyć to możesz ich postraszyć odwołaniami się gdzieś.Panowie prośba jest.
Wczoraj kupon mi zamykał typ na Marsylie prowadzenie do 60 min. Meczu nie oglądałem ale jedne źródła podają, ze gol na 2-2 padł w 60', a oficjalna strona Ligue1 że w 61' co by mnie raczyło. Fortuna oczywiście dała minus. Sądzicie, że jest szansa na zmianę podliczenia czy nie ma sensu się z nimi pałować? Nie miałem jeszcze do czynienia z polskim bukiem w takim przypadku.
Co radzicie? Za rady jakoś podziękuję. Prośba by odpowiadając zacytować lub poprzez @. Wtedy nie będę musiał poszukiwać.
W chwili zdobycia gola na 2:2 na zagarze było 59:50. Więc według mnie bez szans.Panowie prośba jest.
Wczoraj kupon mi zamykał typ na Marsylie prowadzenie do 60 min. Meczu nie oglądałem ale jedne źródła podają, ze gol na 2-2 padł w 60', a oficjalna strona Ligue1 że w 61' co by mnie raczyło. fortuna oczywiście dała minus. Sądzicie, że jest szansa na zmianę podliczenia czy nie ma sensu się z nimi pałować? Nie miałem jeszcze do czynienia z polskim bukiem w takim przypadku.
Co radzicie? Za rady jakoś podziękuję. Prośba by odpowiadając zacytować lub poprzez @. Wtedy nie będę musiał poszukiwać.
Loko -1,5Witam Wszystkich
Hojej Live
Loko-Unior - Polet 2 tercja -1,5 1.70
Loko-Unior - Polet 2 tercja over 1,5 1.30
Po słabej 1 tercji powinno paść w 2 2 gole
1 tercja mnie wykiwała 1,5 to próbuje na 2 tercje
Tak tradycyjnie -100 bo szkoda wiecej ujebcać
Montpellier @1.30
over 2.5 w meczu Valencii @1.65
over 54.5 w meczu VIVE @1.80
over 2.5 w meczu Molde @1.70