>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Gratulacje i oby tak dalej
Trzymajcie się ja znikam bo ,troszke źle się czuje ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Venezia -3 @ 1.91
Venezia over 156 @ 1.91

Dubel w 5Dimes za 1.5 stawki. Mecz za 26 min
77:74...151..⛔ ⛔ ⛔ haha jaka ustawka. 30 pkt nie ugrali w 4tej kwarcie za to handicap wystawiony co do punktu -3... No nic 1.5 stawki na minus, odrobi sie ???? Tak czy inaczej Brawo Venezia!!
38 - 47 - 41 - 25...jesli chodzi o kwarty hehe

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tak spróbuje podejść pre do tego meczu, Lazio dnb HT @3,25
Inzhagi na pewno jedno z odkryć ostatnich dwóch lat jeśli chodzi o trenerkę we Włoszech, wierzę w niego.
⛔ Tak przekombinować to mogłem tylko ja chyba. Lazio 100% zasłużone zwycięstwo, brawo. Skończyły się czasy gdzie Juventus w pół rezerwowym składzie będzie robił co chciał i skupiał się łaskawie tylko na LM.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
masakra, po co faulowac jak goscie maja 90% z rzutow?..
94:100...⛔ ⛔ ⛔ no i 3 stawki na minus zamiast 4 na plus...nquczka za granie overkow
Kurs na Cibone,to pewnie koło 4,5 był. Cedevita,ma bardzo mocny sklad w tym sezonie,a juz 3 porażki z rzędu.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kurs na Cibone,to pewnie koło 4,5 był. Cedevita,ma bardzo mocny sklad w tym sezonie,a juz 3 porażki z rzędu.
Dlatego mnie sklady nie obchodza juz od dawna...to nie ma kompletnie zadnego znaczenia.(Mowi o tym gosciu co dawalem link nie raz a kolejny raz nie mam zamiaru. Gosc dorobil sie milionow obstawiajac, z ambicjami na startowanie na fotel prezydenta w USA z parti tzw &quot;zielonych&quot;, takze gosciu sie zna, a nie jak my za marne stawki. W meczu cedevity patrzac na staty mecz wyrowna y, w wyjatkiem rzutow...35 do 18 chyba...Zamiast grac caly 40 min, to mogli sobie zrobic 10 min konkurs rzutow, i kto bedzie mial wiekszy procent po 10 min ten wygrywa mecz. Na jedno by wyszlo a oszczedza 30 min gry ???? No nic ja juz pogralem kolejny bet
P.S. Moglby grac Curry i spolka w Cedevita, a trener zadecyduje ze dzisiaj masowo faulujemy bo ma taki kaprys i analiza skladow o kant d rozbic:p
p.s2 Jakny to Ferdek powiedzial...wygrac znajac sklady zanim buki poznaja to kazdy jeden potrafi, ale wygrac kupon nie znajac skladow to jest sztuka!
????
P.S3 Analiza skladow!!!
Curry 32 pkt
Durant 28
Draymond 27
Iquadala 23
Thompson 15
32 + 28 + 27 + 23 + 15 = 125...Super, ale co jesli sie pomylilem i zamiast powyzszych statow sa takie...
Durant 35
Curry 25
Thompson 24
Iguadala 24
Draymond 17
35 + 25 +24 +24 + 17 =125...no masz, pomylilem sie, ale wyszlo mi tyle samo...A co jesli i tu sie pomylilem z oszacowaniem? Kombinacji jest sporo...jednak srednia i tak pozostanie 125...co kogo obchodzi kto rzuci te 125?:p Taka mala dygresja na temat sredniej i analizy skladow...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom