U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
Gratulacje i oby tak dalej
Trzymajcie się ja znikam bo ,troszke źle się czuje ????
Trzymajcie się ja znikam bo ,troszke źle się czuje ????
Feyenoord-Zwolle under 1,5 1.9
Liczba goli Atletico ponizej 1.5 1,9
77:74...151.. haha jaka ustawka. 30 pkt nie ugrali w 4tej kwarcie za to handicap wystawiony co do punktu -3... No nic 1.5 stawki na minus, odrobi sie ???? Tak czy inaczej Brawo Venezia!!Venezia -3 @ 1.91
Venezia over 156 @ 1.91
Dubel w 5Dimes za 1.5 stawki. Mecz za 26 min
Gratulacje, szkoda ze nie moge sie cieszyc z Toba...ale jednak koncowka dostarczyla mi sporo smiechu ????Dziwnie wyglądał ten mecz, ale Venezia wygrała i to mnie cieszy ????
Tak przekombinować to mogłem tylko ja chyba. Lazio 100% zasłużone zwycięstwo, brawo. Skończyły się czasy gdzie Juventus w pół rezerwowym składzie będzie robił co chciał i skupiał się łaskawie tylko na LM.Tak spróbuje podejść pre do tego meczu, Lazio dnb HT @3,25
Inzhagi na pewno jedno z odkryć ostatnich dwóch lat jeśli chodzi o trenerkę we Włoszech, wierzę w niego.
Tez mialem to grac wcześniej, cieniuja strasznie,Cibona słabiutka jest,a pewnie wygra.Cedevita win @ 2.20 w 5Dimes za 1.5 stawki
masakra, po co faulowac jak goscie maja 90% z rzutow?..Tez mialem to grac wcześniej, cieniuja strasznie,Cibona słabiutka jest,a pewnie wygra.
Kurs na Cibone,to pewnie koło 4,5 był. Cedevita,ma bardzo mocny sklad w tym sezonie,a juz 3 porażki z rzędu.masakra, po co faulowac jak goscie maja 90% z rzutow?..
94:100... no i 3 stawki na minus zamiast 4 na plus...nquczka za granie overkow
Jutro Meralco-Ginebra, gramy to?Kurs na Cibone,to pewnie koło 4,5 był. Cedevita,ma bardzo mocny sklad w tym sezonie,a juz 3 porażki z rzędu.
Dlatego mnie sklady nie obchodza juz od dawna...to nie ma kompletnie zadnego znaczenia.(Mowi o tym gosciu co dawalem link nie raz a kolejny raz nie mam zamiaru. Gosc dorobil sie milionow obstawiajac, z ambicjami na startowanie na fotel prezydenta w USA z parti tzw "zielonych", takze gosciu sie zna, a nie jak my za marne stawki. W meczu cedevity patrzac na staty mecz wyrowna y, w wyjatkiem rzutow...35 do 18 chyba...Zamiast grac caly 40 min, to mogli sobie zrobic 10 min konkurs rzutow, i kto bedzie mial wiekszy procent po 10 min ten wygrywa mecz. Na jedno by wyszlo a oszczedza 30 min gry ???? No nic ja juz pogralem kolejny betKurs na Cibone,to pewnie koło 4,5 był. Cedevita,ma bardzo mocny sklad w tym sezonie,a juz 3 porażki z rzędu.