>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [67]

Status
Zamknięty.
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
hahaha ???? ????
na razie korzystam póki mogę, nigdy nie wiadomo kiedy zawiśnie smycz na mojej szyi :p
spróbuję jeszcze:
over 2.5 w meczu Barcy @1.85
BTS @1.65
kursy mi odpowiadają, takie typy pod h2h atl u siebie z barką.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ok dziękuje Fonte
lUKE gdzie byłes w nocy w czoraj znaczy dzisiaj ,piękne kursy wchodziły na overki Argentyny 2,5 2.70 ,możesz przewinać forum i zobaczyć co podawałem
Pozdrawiam Vary over 5,5 śmiało weszło
Hawicki Brud 14-3 tez over wszedł
Węgierska weszła over 5,5
ale szwedzka odpierdziela ,kurde jestem troszke wnerwjony

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Zjednoczone Emiraty Arabskie
Godzina: 18:00
Spotkanie: Al Ahli Dubai vs Emirates Club
Typ: over 3,5 goli
Kurs: 2,10

Interesujacy mecz w ZEA. Faworytem są gospodarze.Ja tu ide w over 3,5.Ostatni mecz w lidze byl 2 tygodnie temu. Kilka dni temu graly zespoly w pucharze, ale kluczowi zawodnicy odpoczywali.
Emirates w tym sezonie niezle sie prezentuje. Walczy w kazdym meczu w lidze. Wzmocnili sie. Moga dzis strzelic bramkę/bramki.Szczegolnie Argentycznyk Saez robi duzo w ataku.Pomaga mu inny rodak -Leto.
W AL Alhi Dubai podoba mi sie Senegalczyk Diop -ofensywny zawodnik , duzo strzela.
Obie ekipy lubia atakowac, graja ofensywnie . Gospodarze czesto traca ostatnio bramki u siebie.
Dodatkowo w tym meczu nie zagra podstawowy bramkarz gospodarzy , bo dostal czerwona kartke w poprzednim meczu ligowym.Nowy bramakarz, nie tak dobrze rozumiejacy sie z linia obrony , malo grajacy - szansa na gole.Goscie nie prezentuja sie za dobrze w defensywie.
Wilgotnosc w Dubaju 57 %, opadow brak.
✅✅ 4-0

Otrzymane punkty reputacji: +5
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Polecam over 4,5rr po 1.6 Atletico. Barca bedzie dostawala kontry jak zwykle, a miejscowi zwykle pokazuja co maja najlepsze w meczach z topem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom