Bayern mocno niedoceniany, kurs na ich mistrzostwo w granicach 4, biorąc pod uwagę degrengoladę transferową w Bambergu to jest to kandydat moim zdaniem do detronizacji.
21, a już śpię... Zamiast na kosza ja już myślami chyba przy weekendowej nożnej jestem i spojrzałem na bundeslige ???? to tak ja @2.7 jest max, a na brose @1.9
21, a już śpię... Zamiast na kosza ja już myślami chyba przy weekendowej nożnej jestem i spojrzałem na bundeslige ???? to tak ja @2.7 jest max, a na brose @1.9
Witam
Panowie
colon kobietki zagrają o 23 bo w ofercie mam na jutro meczyki z tego turnieju a bym pograł 1 i over 2,5 i 3,5 jak ktoś ma to w ofercie niech zobaczy jakie kursiki na 2,5 i 3,5 overka
dziękuję
Gran Canaria -3.5 pkt OT 1.95 1xbet
Zenit na razie 5/5 zza łuku w 1 Q z czego wzieło się 30 pkt. Dla mnie value bo nie utrzymają takiej skuteczności a roster zdecydowanie słabszy i grają z ofensywną ekipą GC.
macie odnośnik do stronki, gdzie pokazuje absencje zawodników z brazylijskiej serie a? bo niestety nasi specjaliści gdzieś zniknęli, a dzisiaj ciekawe kursy w nocy