>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
verno 756,3K

verno

Znawca - Hokej
A Kazań po 1.45 do gry? ;)
Teoretycznie tak ale ja nie lubię i nie ruszam takich spotkań Riga 8 porażek pod rząd a w końcu kiedyś muszą wygrać ???? jedyne 2 zwycięstwa w tym sezonie na wyjeździe, dziś czuję że będzie 3 ale to tylko takie gadanie ????

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Teoretycznie tak ale ja nie lubię i nie ruszam takich spotkań Riga 8 porażek pod rząd a w końcu kiedyś muszą wygrać ???? jedyne 2 zwycięstwa w tym sezonie na wyjeździe, dziś czuję że będzie 3 ale to tylko takie gadanie ????
a ja gram Kazań - bardziej czuję ich niż Ufe dzisiaj
Kazan i BTS Espanyol - Celta

for fun - Ufa - Czerepowiec
remis 4.90 - 80 zł
DW: 2-2 - 8.0 - 40 zł

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Besiktas u19 over 0,5 @ 1,9
Grecja 1 z karnego, ale nie zdaza juz nic zrobic raczej
Besiktas claro que si, to sprobuje teraz 1X @ 2,8
Mialem nadzieje, ze cos wcisna jeszcze, Grecja minus, 1,01 w pre i 30 strzalow, w tym 23 niecelne. Za pozno strzelily, moze by cos ugraly jednak.
Eskisehirspor - Umranyi u19 o3,5 @ 1,92 teraz

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Nie rozumiem kursu na Targu Mures, są wyżej od Gości, grają równie dobrze... AA kurs na zwycięstwo Gospodarzy 4,20... Śmierdzi łamakiem.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Nie rozumiem kursu na Targu Mures, są wyżej od Gości, grają równie dobrze... AA kurs na zwycięstwo Gospodarzy 4,20... Śmierdzi łamakiem.
Targu ma problemy finansowe itp . , a kurs zbity na gosci , bo duze sumy wplynely na nich/ ale moze to byc podpucha bukmacherow - ten kurs

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ten ogorek Tyurnev co gra z kolba jak dochodzi do BP to takie babole strzela. Z 40:0 oddal samymi bledami , przed chwila kolejny BP. Szkoda ze nie lamie bo moze by sie cos wyhaczylo, a tak to w koncu sam sie zlamie i do widzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom