A Kazań po 1.45 do gry?Po 1.40 bym tego nie tykał.
Teoretycznie tak ale ja nie lubię i nie ruszam takich spotkań Riga 8 porażek pod rząd a w końcu kiedyś muszą wygrać ???? jedyne 2 zwycięstwa w tym sezonie na wyjeździe, dziś czuję że będzie 3 ale to tylko takie gadanie ????A Kazań po 1.45 do gry?
Ok, pojebalem. Bylem pewien, ze graja dwa mecze z kazdym w grupie
Trzymam kciuki za typ, ale na razie średnio to wygląda.Ok, pojebalem. Bylem pewien, ze graja dwa mecze z kazdym w grupie
a ja gram Kazań - bardziej czuję ich niż Ufe dzisiajTeoretycznie tak ale ja nie lubię i nie ruszam takich spotkań Riga 8 porażek pod rząd a w końcu kiedyś muszą wygrać ???? jedyne 2 zwycięstwa w tym sezonie na wyjeździe, dziś czuję że będzie 3 ale to tylko takie gadanie ????
ostatni mecz w grupie - tylko 3 mecze , a turniej w GruzjiOk, pojebalem. Bylem pewien, ze graja dwa mecze z kazdym w grupie
Targu ma problemy finansowe itp . , a kurs zbity na gosci , bo duze sumy wplynely na nich/ ale moze to byc podpucha bukmacherow - ten kursNie rozumiem kursu na Targu Mures, są wyżej od Gości, grają równie dobrze... AA kurs na zwycięstwo Gospodarzy 4,20... Śmierdzi łamakiem.
Czyli 1/2.Targu ma problemy finansowe itp . , a kurs zbity na gosci , bo duze sumy wplynely na nich/ ale moze to byc podpucha bukmacherow - ten kurs
dokładnie wystarczy spojrzeć ile leży na gości na giełdzie.Targu ma problemy finansowe itp . , a kurs zbity na gosci , bo duze sumy wplynely na nich/ ale moze to byc podpucha bukmacherow - ten kurs