>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Dałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Dałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????
Żeby mogli się reklamować tym, że ta opcja jest ????

yanger 100

yanger

Użytkownik
Uważałem fortunę właśnie za - powiedzmy sobie jasno - &quot;najmniej chujowego&quot; buka legalnego, ale właśnie efektywność tej funkcji mnie tak zirytowała, że teraz próbuję grać w stsie.
Jasno mogę powiedzieć mimo wszelkich wad stsu jak każdego polskiego buka - funkcja cashout zdecydowanie działa lepiej, to znaczy - DZIAŁA.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
1.60 faze wygra drugą mape. BAH
Overpass ich mapa na tym lanie. Swietne mecze i dobre przygotowanie. Easy powinno być.
Jak odblokowali to 1.55 i tak pograne.
Hahahaah co za mapa.. Liquid taki comeback z 11-15 na 14-15 i gdy Faze miało force`a na pmach to rash B cyka blyat i za zero się wysypali.
Faze pokpili sprawe ale wygrali więc ✅ ✅ ✅
Ale jakbym miał próbować trzecią mape to na Amerykanów. Dla mnie imo &quot;no bet&quot;

piotrex007 120,3K

piotrex007

Użytkownik
Kwestia taka, że w Fortunie do cashout&#39;u potrzeba jednego zakończonego i rozliczonego zdarzenia, to jest wielki minus w porównaniu do STSowej wersji, o czym pisałem w dziale o najlepszym polskim bukmacherze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom