Pograłem to w dublu z overem 10,5 RR w meczu RealówPSG - Lyon, Lyon win handicap 0:2 @ 1.90 forBET
1-0 24 min
Żeby mogli się reklamować tym, że ta opcja jest ????Dałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????
Uważałem fortunę właśnie za - powiedzmy sobie jasno - "najmniej chujowego" buka legalnego, ale właśnie efektywność tej funkcji mnie tak zirytowała, że teraz próbuję grać w stsie.Dałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????
mam od tego ciebie ????ciężko kilknąć w kilka klawiszy?
http://tele-wizja.com/zapas-eleven/
Rosenborg-Valerenga [email protected]
Sts
Hahahaah co za mapa.. Liquid taki comeback z 11-15 na 14-15 i gdy Faze miało force`a na pmach to rash B cyka blyat i za zero się wysypali.1.60 faze wygra drugą mape. BAH
Overpass ich mapa na tym lanie. Swietne mecze i dobre przygotowanie. Easy powinno być.
Jak odblokowali to 1.55 i tak pograne.
Kwestia taka, że w Fortunie do cashout'u potrzeba jednego zakończonego i rozliczonego zdarzenia, to jest wielki minus w porównaniu do STSowej wersji, o czym pisałem w dziale o najlepszym polskim bukmacherzeDałem AKO (kurs 16,81) na wygraną Realu - wygrywa, Lazio - wygrywa, Serbii - wygrywa, PSG under 4,5 - 0-0, tylko Gremio nie strzeliło jeszcze. A Cash out w Fortunie śpi. Po uja ta opcja w ogóle w naziemnych jest ????
Sociedad - Madryt, Bale strzeli bramkę @ 2.16 Ónibet