>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Under 3,5 w meczu FCSB - Gaz Metan
Under 2,5 dla Queretaro w meczu z Toluca
2,56
W Rumunii dla odważnych można dać nawet u2,5 po 2.38. Po strzelonym golu spokojne tempo gry, gospodarze nie cisną, gościom jeszcze nie zależy.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
A jednak ???? Wg mnie mimo że na hardzie mecz, to można spróbować, w końcu sporo grał w ostatnim czasie Shapo, a znowu wiadomo, że różny jest stosunek do Davis Cup u zawodników ????
Kursik obiecujący, motywacja zapewnebędzie po obu stronach, przewaga mocnej głowy po stronie Rama. Zobaczymy co z tego wyjdzie ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Spalony był chwilę wcześniej. Decyzja prawidłowa.
Spalony był, ale piłka nie dotarła do piłkarzy będących na spalonym, tylko poszła w plecy i chwilę później. Jednak chyba i tak powinien być odgwizdany spalony, bo piłkę dotknął piłkarz, który wrócił się ze spalonego, jeśli się nie mylę. Oglądałem bez dźwięku, sędzia nie odgwizdał karnego z powodu spalonego czy braku faulu?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Spalony był, ale piłka nie dotarła do piłkarzy będących na spalonym, tylko poszła w plecy i chwilę później. Jednak chyba i tak powinien być odgwizdany spalony, bo piłkę dotknął piłkarz, który wrócił się ze spalonego, jeśli się nie mylę. Oglądałem bez dźwięku, sędzia nie odgwizdał karnego z powodu spalonego czy braku faulu?
Nie widział faulu, a faul był ewidentny (powtorki+komentatorzy) , spalonego też nie było bo jakos piłkarz oddał strzał w boczna siatke

larkspur 474,8K

larkspur

Użytkownik
33. minuta i na u0,5 2.36 w pierwszej połowie. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Meczu nie widzę, więc zostawiam, over bez sensu do gry.
zoabczymy czy bez sensu. Gra pod spadek kursow w azji . ruchy kursow ,wplaty na gieldzie. jesli ktos w temacie to rozumie ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
zoabczymy czy bez sensu. Gra pod spadek kursow w azji . ruchy kursow ,wplaty na gieldzie. jesli ktos w temacie to rozumie ????
Nie polecam sugerowaniem się samą giełdą, bo tak samo może to być mina, jak i szansa. To widocznie nie w temacie jestem, kurs na over jak pisałem był 1,52, więc dlatego bez sensu, na under było value, chociażby na małą ilość minut do końca połowy, a do przerwy 0-0, pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom