nole
Forum VIP
Teraz masz BTS za 6,50 ????Wstrzymałbym się, mocno zaczęli 2 połowę poza tym mój BTS musi wejść
Teraz masz BTS za 6,50 ????Wstrzymałbym się, mocno zaczęli 2 połowę poza tym mój BTS musi wejść
Ja poproszę.KTO MA BET365 I CHCE NA NOC PODOBNY TYP jak w zalaczniku niech pisze PW bo tutaj nic nie publikuje po ostatnim bólu dupy ze nie podalem, i jakis bajdach ze to przerobiony skan.
Verno, ten mec jest ustawiony, zadnego BTSA nie będzie...1:0 siedzi teraz Malaga do boju! Ogólnie Malaga w 1 poł miała 2 bardzo dobre sytuację i szkoda ich ale teraz muszą iść do przodu a jeszcze 30min więc dalej jest szansa.
Jak Malaga tutaj coś strzeli to zjem własne skarpetki1:0 siedzi teraz Malaga do boju! Ogólnie Malaga w 1 poł miała 2 bardzo dobre sytuację i szkoda ich ale teraz muszą iść do przodu a jeszcze 30min więc dalej jest szansa.
SmacznegoJak Malaga tutaj coś strzeli to zjem własne skarpetki
Jak tylko postawiłem po 1.80, to od razu spadło do 1.66 i teraz już gol ????Wstrzymałbym się, mocno zaczęli 2 połowę poza tym mój BTS musi wejść
Wiem, jak każdy inny ????Verno, ten mec jest ustawiony, zadnego BTSA nie będzie...
Jeszcze nie strzeliliSmacznego
xDWiem, jak każdy inny ????