Tak patrze, co mi tak kasa rośnie na koncie... a tu typy Prezesa wchodzą z ręcznejhttps://forum.bukmacherskie.com/threads/prezes-zaprasza-do-siebie.148237/#post-6517019
Najlepsza ręczna na forum na dziś!
Ja pograłem pre SK, ale oglądałem od początku Inferno i Liquid dużo lepiej wyglądało, więc wcale bym się nie zdziwił jak wygrają i tego OverpassaLiquid 2mapa +3.5 @1.80 nie na swojej ale 13 ogarną imo.
To jest mega mapa dla SK, handi takie ryzykowne trochęLiquid 2mapa +3.5 @1.80 nie na swojej ale 13 ogarną imo.
Wcale dużo lepiej nie wyglądali, z 11-4 prawie przegrali swoją mapęJa pograłem pre SK, ale oglądałem od początku Inferno i Liquid dużo lepiej wyglądało, więc wcale bym się nie zdziwił jak wygrają i tego Overpassa
Fiorentina @1,95
Nie przesadzajmy na tym poziomie drużyny dobrze grają na każdej mapie to nie oznacza że twoja mapa to 16:2, będzie git ????To jest mega mapa dla SK, handi takie ryzykowne trochę
Gdyby tak było, to by nie było różnicy które mapy się banuje ???? Wiadomo, że 16-2 nie będzie, ale już takie 16-10 to na luzie może byćNie przesadzajmy na tym poziomie drużyny dobrze grają na każdej mapie to nie oznacza że twoja mapa to 16:2, będzie git ????
Nie mówię że to nie ma znaczenia ale Liquid dzisiaj silne i imo to będzie również close mapa.Gdyby tak było, to by nie było różnicy które mapy się banuje ???? Wiadomo, że 16-2 nie będzie, ale już takie 16-10 to na luzie może być