paczek303
Użytkownik
Jeżeli rozumiem to w 1 połowie 41 minucie stawiając ten zakład Getafe musiało by strzelić jeszcze jedną bramkę w 1 połowie ???? nie zdziwił Cię kurs z 50 pewnie ?
Jeżeli rozumiem to w 1 połowie 41 minucie stawiając ten zakład Getafe musiało by strzelić jeszcze jedną bramkę w 1 połowie ???? nie zdziwił Cię kurs z 50 pewnie ?
Chciałem to napisać ???? chłopak myślał że wygrał życie ????Jeżeli rozumiem to w 1 połowie 41 minucie stawiając ten zakład Getafe musiało by strzelić jeszcze jedną bramkę w 1 połowie ???? nie zdziwił Cię kurs z 50 pewnie ?
taka karma ????Barca @2,5
Nawet nie licząc tego karnego, którego nie powinno być to mieli sporo szans, warto byłoGetafe over 1.5 bramki @4.10 1/10
Pewnie pograłeś coś w stylu kto wygra I połowę od minuty 41. Takie coś wisi też w bahu.[/
Faktycznie masz racje dzięki.
Niemniej jednak udało mi się pograć w meczu Bayernu poniżej 2,5 bramki do połowy jakieś dosłownie 15 sekund przed gwizdkiem po kursie 1,4 ????
Wymęczyli ale grali dno.Barca ukradła czy wszystko legit?
jesteś tego pewny ,że warto w to grać ostro?Singiel dnia
Bisceglie 1913 - Catanzaro
Bisceglie wygra mecz
Start o 18:30
@1.90 Uni
Byly zawodnik LKS Lodz uratowal wynik ????Barca ukradła czy wszystko legit?
MówiłemMoże jednak pomoże ????
Tak ja wszedłem za 500 dla mnie to sporo kasy, miesięcznie robię zysk rzędu 1500 także dla mnie to grubszy betjesteś tego pewny ,że warto w to grać ostro?
czym sie sugerujesz?Tak ja wszedłem za 500 dla mnie to sporo kasy, miesięcznie robię zysk rzędu 1500 także dla mnie to grubszy bet