>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina : Pilka Nozna - FA Cup Anglia , kwalifikcje
Godzina 16:00
Spotkanie : Bath City vs Hemel Hempstead
Typ : Bath City -2,5 handi
Kurs : 4,7

Ostatni dzien miesiaca , wiec dzis ryzykuję ! Wczoraj remis ladnie wszedl w Ekwadorze , mam nadzieje , ze wszyscy pograli. Dzis przygotowalem mecz w FA Cup . Typ ryzykowny , ale jest pewien &#39;&#39;szczegol&#39;&#39; , ktory sklonil mnie by wstawic ten typ na forum.
Obie druzyny graja w Vanarame National League South . Gospodarze zajmuja 8 miejsce , a goscie 10 .
W ostatnim meczu w lidze goscie przegrali 1-5 . Gramy ten mecz dzis , poniewaz goscie maja fatalna sytuacje kadrową .Kontuzje miesniowe, zlamania , zatrucia pokarmowe itp. Okolo 11-12 graczy jest kontuzjowanych , w tym tacy zawodnicy jak : Kyle Conolly , James Kaloczi, Jordan Parkes, Taylor Miles itd.Trener gosci jest zalamany tym stanem rzeczy. Wykorzystuje swoje znajomosci , by uzupelnic kadrę jakimis nowymi zawodnikami. ale w glownej mierze myslac o meczu ligowym , bo na ten mecz nie zdazy zatrudnic wartosciowych pilkarzy.
✅✅ 3-0

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
-1,5 holenderki jak ładnie poszło się ***** wygrajcie chociaż mecz. Chociaż teraz to myślę że azerki wezmą. Ile tam było 18-12?

loj99 530

loj99

Użytkownik
a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.
✅ mowilem ze ogarnie garcia ????

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Holenderki uff dobrze że win jest no ale 55 euro poszło za wtopienie -1.5...
Potrzebna mi kasa była na następne zakłady i wypłaciłem bez paru złotych przy prowadzeniu bodaj 5 pkt. Byłem tak pewien że wygrały 3-1 ze nawet nie sprawdzałem ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Potrzebna mi kasa była na następne zakłady i wypłaciłem bez paru złotych przy prowadzeniu bodaj 5 pkt. Byłem tak pewien że wygrały 3-1 ze nawet nie sprawdzałem ????
ja akurat nie miałem opcji. Zresztą i tak bym nie zamknął

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom