3-0Dyscyplina : Pilka Nozna - FA Cup Anglia , kwalifikcje
Godzina 16:00
Spotkanie : Bath City vs Hemel Hempstead
Typ : Bath City -2,5 handi
Kurs : 4,7
Ostatni dzien miesiaca , wiec dzis ryzykuję ! Wczoraj remis ladnie wszedl w Ekwadorze , mam nadzieje , ze wszyscy pograli. Dzis przygotowalem mecz w FA Cup . Typ ryzykowny , ale jest pewien ''szczegol'' , ktory sklonil mnie by wstawic ten typ na forum.
Obie druzyny graja w Vanarame National League South . Gospodarze zajmuja 8 miejsce , a goscie 10 .
W ostatnim meczu w lidze goscie przegrali 1-5 . Gramy ten mecz dzis , poniewaz goscie maja fatalna sytuacje kadrową .Kontuzje miesniowe, zlamania , zatrucia pokarmowe itp. Okolo 11-12 graczy jest kontuzjowanych , w tym tacy zawodnicy jak : Kyle Conolly , James Kaloczi, Jordan Parkes, Taylor Miles itd.Trener gosci jest zalamany tym stanem rzeczy. Wykorzystuje swoje znajomosci , by uzupelnic kadrę jakimis nowymi zawodnikami. ale w glownej mierze myslac o meczu ligowym , bo na ten mecz nie zdazy zatrudnic wartosciowych pilkarzy.
i odczarowałem ????Holenderki wybijają Azerkom z głowy marzenia o złocie ????
Ile one już tam prowadziły?i odczarowałem ????
mowilem ze ogarnie garcia ????a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.
Potrzebna mi kasa była na następne zakłady i wypłaciłem bez paru złotych przy prowadzeniu bodaj 5 pkt. Byłem tak pewien że wygrały 3-1 ze nawet nie sprawdzałem ????Holenderki uff dobrze że win jest no ale 55 euro poszło za wtopienie -1.5...
ja akurat nie miałem opcji. Zresztą i tak bym nie zamknąłPotrzebna mi kasa była na następne zakłady i wypłaciłem bez paru złotych przy prowadzeniu bodaj 5 pkt. Byłem tak pewien że wygrały 3-1 ze nawet nie sprawdzałem ????
A wez na serbki w siatke jesli jeszcze stoi ponad 1.2. Nieduzy kurs a luzem wejdzieSzukam czegoś do dubla z CS:GO które startuje za godzinę i nie mogę znaleźć... meh
U mnie już niedostępne, uroki gry za btc ????A wez na serbki w siatke jesli jeszcze stoi ponad 1.2. Nieduzy kurs a luzem wejdzie