Dyscyplina : Pilka Nozna - FA Cup Anglia , kwalifikcje
Godzina 16:00
Spotkanie : Bath City vs Hemel Hempstead
Typ : Bath City -2,5 handi
Kurs : 4,7
Ostatni dzien miesiaca , wiec dzis ryzykuję ! Wczoraj remis ladnie wszedl w Ekwadorze , mam nadzieje , ze wszyscy pograli. Dzis przygotowalem mecz w FA Cup . Typ ryzykowny , ale jest pewien ''szczegol'' , ktory sklonil mnie by wstawic ten typ na forum.
Obie druzyny graja w Vanarame National League South . Gospodarze zajmuja 8 miejsce , a goscie 10 .
W ostatnim meczu w lidze goscie przegrali 1-5 . Gramy ten mecz dzis , poniewaz goscie maja fatalna sytuacje kadrową .Kontuzje miesniowe, zlamania , zatrucia pokarmowe itp. Okolo 11-12 graczy jest kontuzjowanych , w tym tacy zawodnicy jak : Kyle Conolly , James Kaloczi, Jordan Parkes, Taylor Miles itd.Trener gosci jest zalamany tym stanem rzeczy. Wykorzystuje swoje znajomosci , by uzupelnic kadrę jakimis nowymi zawodnikami. ale w glownej mierze myslac o meczu ligowym , bo na ten mecz nie zdazy zatrudnic wartosciowych pilkarzy.
i odczarowałem ????Holenderki wybijają Azerkom z głowy marzenia o złocie ????
Ile one już tam prowadziły?i odczarowałem ????
a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.
Potrzebna mi kasa była na następne zakłady i wypłaciłem bez paru złotych przy prowadzeniu bodaj 5 pkt. Byłem tak pewien że wygrały 3-1 ze nawet nie sprawdzałem ????Holenderki uff dobrze że win jest no ale 55 euro poszło za wtopienie -1.5...
ja akurat nie miałem opcji. Zresztą i tak bym nie zamknąłPotrzebna mi kasa była na następne zakłady i wypłaciłem bez paru złotych przy prowadzeniu bodaj 5 pkt. Byłem tak pewien że wygrały 3-1 ze nawet nie sprawdzałem ????
A wez na serbki w siatke jesli jeszcze stoi ponad 1.2. Nieduzy kurs a luzem wejdzieSzukam czegoś do dubla z CS:GO które startuje za godzinę i nie mogę znaleźć... meh
U mnie już niedostępne, uroki gry za btc ????A wez na serbki w siatke jesli jeszcze stoi ponad 1.2. Nieduzy kurs a luzem wejdzie