>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Ekwador
Godzina : 23:00
Spotkanie : Delfin vs Barcelona SC
Typ : remis
Kurs : 3,01

Mecz miedzy dwoma zespolami z najlepszymi defensywami w lidze. W dotychczasowych meczach Delfin stracil tylko 5 bramek , a Barcelona 7 .Delfin u siebie jest bardzo grozny , prawie nigdy nie przegrywa . Skupieni są wylacznie na lidze , w ktorej sa na pierwszym miejscu. Prawdopodobnie tego meczu nie przegraja . Barcelona w tym sezonie nie spisuje sie dobrze w lidze , ale awansowali do 1/2 Copa Libertadores i skupiaja sie na tamtych rozgrywkach przede wszystkim, ale jest to prestizowe starcie i powinni dac z siebie wszystko dzis.
Ostatnio grali ze soba kilka dni temu i zremisowali 1-1. Nie gralbym na remis dzis , ale w obu zespolach sa absencje graczy - szczegolnie dotknal mnie prawdopodobny brak Ordoneza , Murillo de Garcesa w ataku Delfina .W Barcelonie nie zagra Caicedo czy Castillo . Dochodza jeszcze kwestie powolan do reprezentacji itp.
✅✅ 1-1 / wam w ostatanich sekundach wszedl bts , a mi remis ????

funias 691

funias

Użytkownik
Czescy juniorzy ostatnio mi siedzą, więc próbuje na rano przed pracą ????
Sparta Praga - FC Hradec Kralove
OBIE DRUŻYNY STRZELĄ BRAMKĘ : Tak @1.50
FC Slovacko - MFK Frydek Mistek
FC Slovacko @1.45
Ako: 2.04 (współ. 0.94)
Mecze o 10.30 i 11 ⚽

5567 719

5567

Użytkownik
jak się nazywa ten buk azjatycki chyba, do którego jeszcze skrillem można wplacac?
Zwijam stąd mandżur chyba. Nie dość, że coraz więcej dzieciarni, to żeby coś się dowiedzieć graniczy z cudem. Poza tym, ruch tutaj topnieje, gra w sieci dzięki pisiorom niestety skutecznie utrudniana, także bywajcie all i pozdro.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Zwijam stąd mandżur chyba. Nie dość, że coraz więcej dzieciarni, to żeby coś się dowiedzieć graniczy z cudem. Poza tym, ruch tutaj topnieje, gra w sieci dzięki pisiorom niestety skutecznie utrudniana, także bywajcie all i pozdro.
a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
a gadanie to prawda nie ma juz tu takich ludzi jacy byli ale niektórzy też są spoko.
Na 13 kurs 2.05 na garcia biorę w ciemno nie ma szans że nie wygra już mówiłem wcześniej że bierze turniej.
To mi lekko namieszałeś, chciałem uderzać w Barty. Poczekam chyba na live i coś wtedy pomyślę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom