Typ rozliczam na plus, za pomysł. Natomiast jak rozliczy to forBet, nie mam zielonego pojęcia. Ktoś tam przysnął na stronie ewidentnie, bo mecz wisi do teraz, a pewnie chodzi o mecz North - Fnatic. Więc cieszyć się jeszcze nie ma z czego, natomiast fajnie, że tak jak myślałem Immortals na luzie w sumie
Na iForBecie macie w dziale esport - eleague mecz Immortals - mouz. Mecz dawno się skończył i wygrało immortals, a nadal można to obstawić. Jeśli ktoś ma tam sianko to postawcie, może nie ogarną i wam to rozliczą ????
Na iForBecie macie w dziale esport - eleague mecz Immortals - mouz. Mecz dawno się skończył i wygrało immortals, a nadal można to obstawić. Jeśli ktoś ma tam sianko to postawcie, może nie ogarną i wam to rozliczą ????
Jak widzicie mecz Shapovalov-Bhambri ?. 18 lat ma młody i kurs na niego 1,14 . Fakt gra u siebie ale hindus najlepiej czuje sie na hali i na hardzie tak mi sie wydaje?
Jeżeli ten pacan z Indii wypuści 2 podanie na mecz to nieźle ma we łbie. Łamią się jak w WTA w tym 4secie, a ten nie potrafi nawet smasha skończyć.
EDIT
No nareszcie wygrał... nie wiem jak on wrócił z tego spotkania, ale to Sznurek się spalił w TB i później już poszło.
Przepraszam za ten typ na Abande, mialem ku temu jakies swoje przemyslenia wyszlo kiepsko
kasy nie zwroce ale obiecuje na kurniku przegrac wszystkie partie w szachy i kolko i krzyk