>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Altay -Bielyje over 5,5 spokojnie wejdzie zawsze padało między nimi 8 goli

U 0

Gość
Dynamo 3-0 super już weszła over 2,5 1 połowa czekamy na reszte opcji połowa też raczej siadzie 1.39 super jestem zadowolony po porażce OTTAWY jest moc ,teraz będe dawał mniej typków ,a na pewno będzie zysk jak na początku tematu przeglądnełem sobie dla ciekaości co grałem wnim wcześniej

U 0

Gość
Nic tak napisałem jak sprawdzałem ten mecz
Miłego popołudnia życzę i dużo wygranych
Lepiej tego niegrać co piszę bo się nieznam na Hokeju a szczególnie Ruski ,może być wszystko tam Przepraszam spokojnego tygodnia życzę i sporo wygranych
Dziękuję Bardzo i Pozdrawiam
Trzymajcie się i powodzenia w grze na Tenisie i Piłce ???? :cool:;)

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Nic tak napisałem jak sprawdzałem ten mecz
Miłego popołudnia życzę i dużo wygranych
Lepiej tego niegrać co piszę bo się nieznam na Hokeju a szczególnie Ruski ,może być wszystko tam Przepraszam spokojnego tygodnia życzę i sporo wygranych
Dziękuję Bardzo i Pozdrawiam
Trzymajcie się i powodzenia w grze na Tenisie i Piłce ???? :cool:;)
Tomciomenie , a cos grasz dzis z LM pilka nozna ? ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
Już myślałem że Peng zrobi powrót. Szkoda, bo było blisko. 1:1, prawdę mówiąc obie grają dosyć chimerycznie, za dużo głupich błędów, ale mecz może się podobać. Mam pograną Peng i mam nadzieję, że sprosta Chinka zadaniu. Łamanie Puig nic trudnego, ale trudne niestety utrzymanie własnego podania

loj99 530

loj99

Użytkownik
Chłopie podaj 1 argument dlaczego odradzasz ? Ty widzisz jak Pospisil się porusza po korcie ?!
On wygląda jakby wszystko go bolało i co drugą piłkę wali w aut, czy siatkę.
Bagieta to bierze.
Spokojnie on podaje mecze za kafle bez pokrycia...... i chyba bez oglądania danych meczy..

typer36 456

typer36

Użytkownik
Wy lepiej patrzcie jaki cyrk u Peng. Puig to celowo robi? Chinka w 3 secie już się prawie nie rusza a tamta przegrywa 2:3. Dla mnie dobrze, ale chyba nie dotrwa do końca

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom