1,1M verno Znawca - Hokej Wrzesień 15, 2017 #361 Będzie Mirage decydował o meczu VP. Ostatnio w Grecji wygrali z TL, ale tamten turniej nie był tak prestiżowy. Kliknij aby rozwinąć... VP pod presją grają najlepiej dlatego dziś 2:1 VP
Będzie Mirage decydował o meczu VP. Ostatnio w Grecji wygrali z TL, ale tamten turniej nie był tak prestiżowy. Kliknij aby rozwinąć... VP pod presją grają najlepiej dlatego dziś 2:1 VP
1,1M verno Znawca - Hokej Wrzesień 15, 2017 #362 Ale wtopili Ruscy Team Liquid @1.96 x1bet - juz tyle razy przegrywalem na virtusach ze czas pojs w druga strone ???? Kliknij aby rozwinąć... Znowu przegrasz ????
Ale wtopili Ruscy Team Liquid @1.96 x1bet - juz tyle razy przegrywalem na virtusach ze czas pojs w druga strone ???? Kliknij aby rozwinąć... Znowu przegrasz ????
L 0 luminosity Użytkownik Wrzesień 15, 2017 #363 Znowu przegrasz ???? Kliknij aby rozwinąć... huehue obys sie mylil Panie kolego ????
580 arces1992 Użytkownik Wrzesień 15, 2017 #364 Team Liquid @1.96 x1bet - juz tyle razy przegrywalem na virtusach ze czas pojs w druga strone ???? Kliknij aby rozwinąć... 50/50 więc stawianie teraz trochę słaba opcja
Team Liquid @1.96 x1bet - juz tyle razy przegrywalem na virtusach ze czas pojs w druga strone ???? Kliknij aby rozwinąć... 50/50 więc stawianie teraz trochę słaba opcja
1,1M verno Znawca - Hokej Wrzesień 16, 2017 #365 Casena v Avelino over 4.5 @2.02 izi Kliknij aby rozwinąć... izi..
38 daniel111 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #366 Co jak co, ale Nuke'a VP bierze. 1.85 LVBET Kliknij aby rozwinąć... Łatwo virtusi już tego nie wypuszcza
Co jak co, ale Nuke'a VP bierze. 1.85 LVBET Kliknij aby rozwinąć... Łatwo virtusi już tego nie wypuszcza
460 aikman Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #368 D Brown @ 2.45 Kliknij aby rozwinąć... brown jaki zlodziej bylem przekonany ze wygrał teraz sprawdziłem dopiero i szok pastowany ladnie mecz sprzedal przy 1-4 i jego serwisie...
D Brown @ 2.45 Kliknij aby rozwinąć... brown jaki zlodziej bylem przekonany ze wygrał teraz sprawdziłem dopiero i szok pastowany ladnie mecz sprzedal przy 1-4 i jego serwisie...
580 arces1992 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #369 brown jaki zlodziej bylem przekonany ze wygrał teraz sprawdziłem dopiero i szok pastowany ladnie mecz sprzedal przy 1-4 i jego serwisie... Kliknij aby rozwinąć... Przecież ktoś pisał, że gra kwale w Metz ???? Co będzie się spinał na jakiś Challenger. Wiadomo, że wygląda to mega podejrzanie i wcale się wam nie dziwię, że źli na "Ziółko" ????
brown jaki zlodziej bylem przekonany ze wygrał teraz sprawdziłem dopiero i szok pastowany ladnie mecz sprzedal przy 1-4 i jego serwisie... Kliknij aby rozwinąć... Przecież ktoś pisał, że gra kwale w Metz ???? Co będzie się spinał na jakiś Challenger. Wiadomo, że wygląda to mega podejrzanie i wcale się wam nie dziwię, że źli na "Ziółko" ????
J 1 jarekm Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #370 brown jaki zlodziej bylem przekonany ze wygrał teraz sprawdziłem dopiero i szok pastowany ladnie mecz sprzedal przy 1-4 i jego serwisie... Kliknij aby rozwinąć... 1-4 i 15-40 współczuję ???? cały tenis niestety
brown jaki zlodziej bylem przekonany ze wygrał teraz sprawdziłem dopiero i szok pastowany ladnie mecz sprzedal przy 1-4 i jego serwisie... Kliknij aby rozwinąć... 1-4 i 15-40 współczuję ???? cały tenis niestety
580 arces1992 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #373 VP na mirage dają się jak dzieci ???? niby mapa CT, ale bez jaj, żeby 2 fragi na 6 rund ????
L 0 luminosity Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #374 Dobra mysle, ze virtusi poskladali sie jak syryjskie domy ????
580 arces1992 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #377 A może VP Janowicza zakontraktowali? Kliknij aby rozwinąć... Dziś to by grał lepiej niż Snax i Taz ????
A może VP Janowicza zakontraktowali? Kliknij aby rozwinąć... Dziś to by grał lepiej niż Snax i Taz ????
495 lamora365 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #378 Pacos ferreira vs vitoriA setubal o 1.5 @2.10 Kliknij aby rozwinąć... Hah, doliczyl 10 minut, a i tak nic nie wpadło
Pacos ferreira vs vitoriA setubal o 1.5 @2.10 Kliknij aby rozwinąć... Hah, doliczyl 10 minut, a i tak nic nie wpadło
38 daniel111 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #379 Dziś to by grał lepiej niż Snax i Taz ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jeden turniej i tutaj spore zmiany kadrowe nastąpią
Dziś to by grał lepiej niż Snax i Taz ???? Kliknij aby rozwinąć... Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jeden turniej i tutaj spore zmiany kadrowe nastąpią
580 arces1992 Użytkownik Wrzesień 16, 2017 #380 Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jeden turniej i tutaj spore zmiany kadrowe nastąpią Kliknij aby rozwinąć... Jak już to "weterani" zrezygnują z gry już w ogóle
Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze jeden turniej i tutaj spore zmiany kadrowe nastąpią Kliknij aby rozwinąć... Jak już to "weterani" zrezygnują z gry już w ogóle