>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [66]

Status
Zamknięty.
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Wszyscy się ścigają a znowu Sagan wygrywa ???? Kwiatkowski wysoko ale jednak to była zbyt łatwa trasa, żeby mógł powalczyć o medal.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na godzinę 15 polecam mocno typ z siatkówki kobiet. Eliminacje MŚ w Azji a konkretnie Kazachstanie. Mecz Kazachstan - Fidżi. STS wystawił handi na Fidżi +42,5 co oznacza że musza wygrac 33 pkt żeby weszło czyli 11 na seta. Z Chinami ugrały 29 pkt , z Australią 44 a z Tajpej 31 czyli na styk. Kazachstan walczy o drugie miejsce premiowane awansem i do tego wystarczy im wygranie meczu co uczynią i na 99% w stosunku 3:0 ale nie sądzę aby miały jakieś ciśnienie by zmiażdżyć rywalki.
Ja gram mocno Fidżi+42,5 @1,8
plus plus plus ugrały 41 pkt więc jeszcze był spory zapas

Otrzymane punkty reputacji: +15
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na 18 z siatkówki kobiet takie ako
Holandia - Czechy DW po dwóch setach 2:0 @1,65
Chorwacja powyżej 54,5 pkt @1,45
Węgry powyżej 55,5 pkt @1,5
AKO: 3,59
i z piłki
Jagiellonia - Legia powyżej 25,5 fauli @1,7
ostatnie mecz to 30, 28, 20, 29, 22

yanger 100

yanger

Użytkownik
Fabio please, wygraj to...
ps. coś mu się stało? bo jakby nie biegał ;(
Od dawna oglądasz tenisa? Przecież to jest Fognini, świr, człowiek niezrównoważony psychicznie - na takich się nie stawia, a jeśli już - to nie można się dziwić kiedy daje ciała. Ja osobiście złapałem kurs ~4 na Dzumhura w 2 secie przy remisie gemowym.

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Od dawna oglądasz tenisa? Przecież to jest Fognini, świr, człowiek niezrównoważony psychicznie - na takich się nie stawia, a jeśli już - to nie można się dziwić kiedy daje ciała. Ja osobiście złapałem kurs ~4 na Dzumhura w 2 secie przy remisie gemowym.
tu nie chodzi czy świr czy nie, ale gosc ma po prostu coś z kolanem od 2 seta

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom