plus plus plus ugrały 41 pkt więc jeszcze był spory zapasNa godzinę 15 polecam mocno typ z siatkówki kobiet. Eliminacje MŚ w Azji a konkretnie Kazachstanie. Mecz Kazachstan - Fidżi. STS wystawił handi na Fidżi +42,5 co oznacza że musza wygrac 33 pkt żeby weszło czyli 11 na seta. Z Chinami ugrały 29 pkt , z Australią 44 a z Tajpej 31 czyli na styk. Kazachstan walczy o drugie miejsce premiowane awansem i do tego wystarczy im wygranie meczu co uczynią i na 99% w stosunku 3:0 ale nie sądzę aby miały jakieś ciśnienie by zmiażdżyć rywalki.
Ja gram mocno Fidżi+42,5 @1,8
minus i munus ????Sandecja DNB @ 3.25
Genua DNB @ 4.65
????
Od dawna oglądasz tenisa? Przecież to jest Fognini, świr, człowiek niezrównoważony psychicznie - na takich się nie stawia, a jeśli już - to nie można się dziwić kiedy daje ciała. Ja osobiście złapałem kurs ~4 na Dzumhura w 2 secie przy remisie gemowym.Fabio please, wygraj to...
ps. coś mu się stało? bo jakby nie biegał ;(
przewaga spora ale niestety 0:0Hannover 1,9
tu nie chodzi czy świr czy nie, ale gosc ma po prostu coś z kolanem od 2 setaOd dawna oglądasz tenisa? Przecież to jest Fognini, świr, człowiek niezrównoważony psychicznie - na takich się nie stawia, a jeśli już - to nie można się dziwić kiedy daje ciała. Ja osobiście złapałem kurs ~4 na Dzumhura w 2 secie przy remisie gemowym.