R
235
remigiuszkocur
Użytkownik
Ktoś ogląda ta Ufe ze ona tak niszczy te Magnitki wróciłem po pracy patrzę a tu mały szok 0:3 w Magnitogorsku na początku II tercji
No nie wiem, bo Struff taki ob.rany, że masakra ????No to Tsonga leci ma jakąs kontuzje kolana.
tak własnie miałem napisac ze ''kontuzje'' taki scenariusz mu napisali w szatni.. i dziwnym trafem ta kontuzja mu sie pojawiła prz prowadzeniu 1:0 w setach i przewaga przełamania w drugim .. to napewno nie przypadek o nie ! po prostu kontuzyjny sport szkoda ze juz poblokowały buki i nie mozna tego gracKontuzję, jasne. ???? #Rosja
Kto miał pograć, ten pograł.tak własnie miałem napisac ze ''kontuzje'' taki scenariusz mu napisali w szatni.. szkoda ze juz poblokowały buki i nie mozna tego grac
Mozna , po 1.30 struffa..tak własnie miałem napisac ze ''kontuzje'' taki scenariusz mu napisali w szatni.. i dziwnym trafem ta kontuzja mu sie pojawiła prz prowadzeniu 1:0 w setach i przewaga przełamania w drugim .. to napewno nie przypadek o nie ! po prostu kontuzyjny sport szkoda ze juz poblokowały buki i nie mozna tego grac
Ty pograłes handi tylko?? mysle ze jesli naprawde miałby kontuzje to by skreczował .Kto miał pograć, ten pograł.
A patrząc po pierwszym secie miałem już pisać, że Tsonga przyjechał wygrać ten turniej, wyglądał naprawdę na mega zmotywowanego i skupionego. Oby chociaż dograł.
Tak, tylko handi, widząc Tsongę w pierwszym meczu bałem się czysto Struffa.Ty pograłes handi tylko?? mysle ze jesli naprawde miałby kontuzje to by skreczował .