Oj żeby się Legiunia nie przejechała tym składem, bo takimi rezerwami to jeszcze w tym sezonie chyba nie grała, a Puchar Polski rządzi się swoimi prawami, mimo że Zdzieszowice to jakaś prowincja, to Legia tak bardzo nie powinna ich lekceważyć, bo grają na własnych śmieciach w dodatku z 2 czy też 3 garniturem Legii, kursy na Legie nie warte gry
„Z pewnością dla Was minusem jest natomiast fakt, że nie gracie w Zdzieszowicach, tylko w Opolu.
Na pewno w naszym „garnuszku” zawodnicy Ruchu czuliby się dużo lepiej, grając przed swoimi kolegami czy rodzinami. Dla nas mecz w Opolu to jednak będzie wyjazd. Nie wiem, czy nawet Legia nie będzie czuła się tam lepiej.
No to jeszcze raz 8gol @2.15
hahaha sam pokazales ze graja dwie druzyny z Dush w nazwie, to rownie dobrze jakby byl mecz Wisla Płock WIsła Krakow moglbym, ze Wisla strzeli nastepnego gola xD ale dobra juz nie czepiam sie po kursie pewnie kazdy by sie domyslil o jakie Dush Ci chodziloa/UUG5m
Po pierwsze napisałem specjalnie Dush FC a po drugie kurs był @2 a potem @2 z groszem a na gospodarzy @3+ więc o co robisz gówno burzę, źle postawiłeś i płaczesz?hahaha sam pokazales ze graja dwie druzyny z Dush w nazwie, to rownie dobrze jakby byl mecz Wisla Płock WIsła Krakow moglbym, ze Wisla strzeli nastepnego gola xD
Może ten Chinol na brame wejdzie wkoncu, to bedzie latwiej ????Quick bardzo dobrze teraz broni ???? over może być zagrożony ????
za dużo ale i tak zarobione ????Dush v Dush FC
over 8.5
@2.32
Jeszcze spróbuję ????
Co to wgl za pytanie w 9minucie ???? ?gdzie to panowanie Legii? ????
troche kultury, po co od razu jakies wycieczki osobiste, zle postawiles i placzesz ile Ty masz lat? nie robie zadnej gownoburzy, nie gralem tego meczu,ale jak podajesz typy to podawaj tak zeby inni wiedzieli o co Ci chodzi, tymbardziej jestli obie druzyny maja ten sam czlon w nazwie, to nie podawaj akurat tego czlonu. na innych bukach np. 1xbet sa zupelnie inne nazwy jest mecz Dush 1:7 Mfa Mukachevo wiec To czy napisales z FC czy nie, nie ma znaczenia bo akurat Dush w nazwie ma tylko druzyna przegrywajaca, mogles wprowadzic ludzi w blad, sam bylem blisko od postawienia na Dush, tylko nie to o ktorym pisales.Po pierwsze napisałem specjalnie Dush FC a po drugie kurs był @2 a potem @2 z groszem a na gospodarzy @3+ więc o co robisz gówno burzę, źle postawiłeś i płaczesz?
wystarczy spojrzec na kursy, kazdy buk podaje inne nazwy, wszystko w temacietroche kultury, po co od razu jakies wycieczki osobiste, zle postawiles i placzesz ile Ty masz lat? nie robie zadnej gownoburzy, nie gralem tego meczu,ale jak podajesz typy to podawaj tak zeby inni wiedzieli o co Ci chodzi, tymbardziej jestli obie druzyny maja ten sam czlon w nazwie, to nie podawaj akurat tego czlonu. na innych bukach np. 1xbet sa zupelnie inne nazwy jest mecz Dush 1:7 Mfa Mukachevo wiec To czy napisales z FC czy nie, nie ma znaczenia bo akurat Dush w nazwie ma tylko druzyna przegrywajaca, mogles wprowadzic ludzi w blad, sam bylem blisko od postawienia na Dush, tylko nie to o ktorym pisales.
Jestem już przewrażliwiony na niektórych ludzi z tego forum, no i przepraszam że nie wiem jakie nazwy ustawi sobie 1xbettroche kultury, po co od razu jakies wycieczki osobiste, zle postawiles i placzesz ile Ty masz lat? nie robie zadnej gownoburzy, nie gralem tego meczu,ale jak podajesz typy to podawaj tak zeby inni wiedzieli o co Ci chodzi, tymbardziej jestli obie druzyny maja ten sam czlon w nazwie, to nie podawaj akurat tego czlonu. na innych bukach np. 1xbet sa zupelnie inne nazwy jest mecz Dush 1:7 Mfa Mukachevo wiec To czy napisales z FC czy nie, nie ma znaczenia bo akurat Dush w nazwie ma tylko druzyna przegrywajaca, mogles wprowadzic ludzi w blad, sam bylem blisko od postawienia na Dush, tylko nie to o ktorym pisales.