MKB Veszprem KC - B.Braun Gyongyos / goście over 25,5
Bytovia - Pogoń / over 1.0
Borussia Monchengladbach - VfB Stuttgart / over 0,5 HT
AKO: 3,57 w lvbet
Kolejny z bólem dupy co rozlicza mecze w trakcie..niby fachowo opisany typ a ma sie nijak do analizy, tutaj przerzuca 58 bramek a ty grales under 52...
Ja sprzedaję po 20 przebijam Verno!!!no i rozliczyłem dobrze wiec nie miej problemu znaffco. Uwazam ze jak ktos podaje typy w tym dziale to powinnien przynajmniej sie starac, a nie ze gosc daje linie 52, a w meczu sie skonczy na 60 bramkach bo to nawet nie jest blisko...
39 brmek w 38' wiec nie licz na to ze sie skonczy na 52 hehehe... ZNAFFCO, dalej sprzedajesz typy po 30 zl ?
Po 1 każdy gra na własną odpowiedzialność a jak się nie zna na danej dyscyplinie to nie pobiera.no i rozliczyłem dobrze wiec nie miej problemu znaffco. Uwazam ze jak ktos podaje typy w tym dziale to powinnien przynajmniej sie starac, a nie ze gosc daje linie 52, a w meczu sie skonczy na 60 bramkach bo to nawet nie jest blisko...
39 brmek w 38' wiec nie licz na to ze sie skonczy na 52 hehehe... ZNAFFCO, dalej sprzedajesz typy po 30 zl ?
Linia na 51.5 jest stawiaj dom, przecież 58 na luzie mają rzucić ????no i rozliczyłem dobrze wiec nie miej problemu znaffco. Uwazam ze jak ktos podaje typy w tym dziale to powinnien przynajmniej sie starac, a nie ze gosc daje linie 52, a w meczu sie skonczy na 60 bramkach bo to nawet nie jest blisko...
cyrk..