Trzeba zwrócić uwagę na to, że Chorwaci mieli mniej czasu na odpoczynek i grali na wyjeździe.Chorwaci to jednak pały na całej linii. Zresztą u nich mogą grać nazwiska a i tak dają dupy w najważniejszych meczach.
To nie zmienia faktu, że kiedy przychodzą takie spotkania czy to na mistrzostwach czy eliminacjach to grają jak pizdy.Trzeba zwrócić uwagę na to, że Chorwaci mieli mniej czasu na odpoczynek i grali na wyjeździe.
Coś w tym jest, do dziś pamiętam mega nudny ćwierćfinał właśnie Turcja - Chorwacja na Euro 2008, gdzie Chorwaci w 119min. strzelili bramkę, a dali sobie strzelić w 120+1' i przegrali po karnych ????To nie zmienia faktu, że kiedy przychodzą takie spotkania czy to na mistrzostwach czy eliminacjach to grają jak pizdy.
Skąd ta pewność ???? ?Dodatkowo na jutro gram 2x dogów z challka we wloszech Zekic i Setkic - kursy odpowiednio 4.74 i 5.20 Jedno z tych meczy wejdzie, może nawet 2
Jak tam Brazil ? Pograłem z Tobą po meczu mam zamiar liczyć kasęSkąd ta pewność ???? ?
Też mam taki zamiar ???? ale na razie nudaaJak tam Brazil ? Pograłem z Tobą po meczu mam zamiar liczyć kasę