>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja już nasadziłem Bączków pełno po kapuście
Trzymajcie się Dobranoc przejde sie na spacerek jak Luke pisał dobrze i to zrobi
Jutro MECZ POLSKA -Kazastan musimy wygrac niema innej opcji ,ale piłka jest okragła i wszystko sie zdażyć może

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Jakbym miał grać coś z tenisa na dziś to Manarino - Thiem over 3,5 seta @1,6 ⛔
Rublew wygra @1,8 ✅
Mayer +9,5 @1,4 ✅
Osaka wygra @1,47 ⛔
Zhang +6,5 @1,45 ✅ ewentualnie Zhang +1,5 seta @2,25 ✅
Rogers +7,5 @1,35 ✅
I ewentualnie Monfils wygra @1,6 zwrot
i z siatkówki Rosja dokładny wynik po dwóch setach 2:0 @2,0 ✅
6/8

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Rozumiem że to były luźne przemyślenia pisane w tym dziale bez stawek i prawdziwego grania
Bo jak człowiek ma zagrać za kilka stowek to inaczej myśli i tak ma każdy typer grając dzień oo dniu z realnym stresem gdzie inaczej sie zachowujemy
Pograłem tylko Rosję, Rublewa i Zhang +6,5 bo miałem już nie ruszać tego turnieju ale te mecze wydały mi się pewne. Reszte podałem bo ktoś mógł skorzystać dołożyć do dubla lub pograć według własnej woli. Zadałem wczoraj pytanie u jakiego buka miałeś 3,0 na kanepi, bo skoro na Osakę było 1,5 to logicznie na kanepi było 2,5 więc wczoraj zaliczyłeś spory minus o którym nie wspomniałeś. A co do stawek to lepiej nie podawac niż grać każdy typ za 1000 zł czy all in bo każdy gra na ile go stać. I nie zaczynaj znowu bo dziś niedziela to mógłbyś sobie odpuścić, poza tym miałeś nie komentować moich wpisów

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Chciałbym poinformowac użytkowników tego forum że nick użytkownika gonicpiniondz czy jakoś tak to stara wersja chomika, głównego trolla ze starego forum, gość miał bana więc założył nowe konto, mimo tego że się wypiera i udaję niemądrego w tej kwestii, wystarczy porównać jego zachowanie do innych użytkowników i typy które podaje, chomik grał też tylko wysokie kursy i głównie dw 2:0 a jak było ze skutecznością to wszyscy wiemy. A ten komentarz o 1xbet to główny cytat chomika przed banem, to było jak jego podpis na tym forum. Nigdzie nie wspomniałem że kursy są z 1xbet a akurat były z sts, tak więc nie wchodzcie w dyskusje z nim to może sobie odpuści.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom