U
0
Usunięty użytkownik 147020
Gość
LondonSarnia Sting - London Knights 2 1.56
Flint - Erie Otters 2 1.56
ako-2.43
Wiedziałem z eto overowa drużyna i źle poleciłem
Przepraszam
LondonSarnia Sting - London Knights 2 1.56
Flint - Erie Otters 2 1.56
ako-2.43
Urugwaj
Fenix - Danubio
over 2.5 1.90
start 21:00
Podbijam post, zapewne nie jeden z Was oglądał wcześniejsze mecze, więc jak ?Jakieś opinie na temat meczów na Eurobasket
Izrael - Niemcy
Polska - Finlandia
Kursy są bardzo dobre na każdą z ekip, ktoś się wypowie, doradzi?
6/8Jakbym miał grać coś z tenisa na dziś to Manarino - Thiem over 3,5 seta @1,6
Rublew wygra @1,8
Mayer +9,5 @1,4
Osaka wygra @1,47
Zhang +6,5 @1,45 ewentualnie Zhang +1,5 seta @2,25
Rogers +7,5 @1,35
I ewentualnie Monfils wygra @1,6 zwrot
i z siatkówki Rosja dokładny wynik po dwóch setach 2:0 @2,0
Pograłem tylko Rosję, Rublewa i Zhang +6,5 bo miałem już nie ruszać tego turnieju ale te mecze wydały mi się pewne. Reszte podałem bo ktoś mógł skorzystać dołożyć do dubla lub pograć według własnej woli. Zadałem wczoraj pytanie u jakiego buka miałeś 3,0 na kanepi, bo skoro na Osakę było 1,5 to logicznie na kanepi było 2,5 więc wczoraj zaliczyłeś spory minus o którym nie wspomniałeś. A co do stawek to lepiej nie podawac niż grać każdy typ za 1000 zł czy all in bo każdy gra na ile go stać. I nie zaczynaj znowu bo dziś niedziela to mógłbyś sobie odpuścić, poza tym miałeś nie komentować moich wpisówRozumiem że to były luźne przemyślenia pisane w tym dziale bez stawek i prawdziwego grania
Bo jak człowiek ma zagrać za kilka stowek to inaczej myśli i tak ma każdy typer grając dzień oo dniu z realnym stresem gdzie inaczej sie zachowujemy
NożnaW czym?
Pilka noznaW czym?
W mojej opini, Niemcy-Izrael, bardzo wyrównany mecz,Izrael musi to wygrać,bo odpadnie,co nie znaczy,że wygra.Jakieś opinie na temat meczów na Eurobasket
Izrael - Niemcy
Polska - Finlandia
Kursy są bardzo dobre na każdą z ekip, ktoś się wypowie, doradzi?
Nie widziałem nigdzie właśnieU jakiego buka można zagrać teraz win NiP całego DH i jaki kurs?