ariakis
Użytkownik
Wez juz wyjdz z tego forumMówiłem że DelPo 3-0 , Pozdrawiam tych co narzekali i udawali "głupio mądrych" a gratuluję tym co zagrali
Wez juz wyjdz z tego forumMówiłem że DelPo 3-0 , Pozdrawiam tych co narzekali i udawali "głupio mądrych" a gratuluję tym co zagrali
A kto się kieruje jakim pogłosek na forum odnośnie typów. Dla mnie Ci co mają najwięcej postów , reputy sa nic warci i takie jest przełożenie w realiachPopularni użytkownicy - dostępny jest ranking według polubień, ilości postów, repki.
To, że jak ktoś przychodzi na forum to jest to pewnego rodzaju filtr lepszych typerów. Moim zdaniem posty to akurat najlepszych
Ale teraz posty nabijają się pisząc też tutaj, a nie powinny. Za pisanie w działach tematycznych według mnie powinny się nabijać, to samo z reputą, wcześniej było to lepiej zrobione.Popularni użytkownicy - dostępny jest ranking według polubień, ilości postów, repki.
To, że jak ktoś przychodzi na forum to jest to pewnego rodzaju filtr lepszych typerów. Moim zdaniem posty to akurat najlepszych
Basen tam jest, więc pewnie sprzątają albo dalej lejeco sie dzieje w Chorwacji ze przerwana?
Basen narodowy mają xdco sie dzieje w Chorwacji ze przerwana?
tak z ciekawości u jakiego buka był kurs 3,0 na kanepi , najwyższy znalazłem 2,8 w marathonbet a tak ok. 2,6 ??Kanepi 3.00 za 1000 pln
Niculescu mi uwali 1000
Więc zysk 1000 plnow
Mówiłem że jedno siądzie!
W jego buku - MitomanBettak z ciekawości u jakiego buka był kurs 3,0 na kanepi , najwyższy znalazłem 2,8 w marathonbet a tak ok. 2,6 ??
On sobie sam kurs ustala i stawia za pieniadze z eurobisnesutak z ciekawości u jakiego buka był kurs 3,0 na kanepi , najwyższy znalazłem 2,8 w marathonbet a tak ok. 2,6 ??
Siemandero!!Witam ????