>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Parodia koszykówki w IV kwarcie w wykonaniu Łotwy, która przegrywa aktualnie 10:30 mając podstawowy roster na parkiecie...

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Zmusiłem się do oglądania meczu Sparta U21 - Bohemians U21 i powiem tyle, że prócz okrzyków &quot;nestavejte, bieżi, bieżi&quot; nic kompletnie się nie dzieje. Na naszym pierwszym lepszym orliku poziom podobny albo i lepszy ????

rodd 136

rodd

Użytkownik
Zmusiłem się do oglądania meczu Sparta U21 - Bohemians U21 i powiem tyle, że prócz okrzyków &quot;nestavejte, bieżi, bieżi&quot; nic kompletnie się nie dzieje. Na naszym pierwszym lepszym orliku poziom podobny albo i lepszy ????
Postawilem, ze padnie jeszcze bramka ale tak jak mowisz ????

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Łotwa +29 na chwilę przed końcem 3Q, Łotwa +5 na koniec meczu. Z całym szacunkiem do Anglików, ale ich roster a roster Łotwy na papierze to dwa inne światy. Brawo za walkę.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Polecam grać na Munara vs Elias, mlody hiszpan to weźmie, własnie łamie i kurs spadl z 2.70 do 2.0 można ładować w 2.0 albo poczekać może podskoczy kurs ale dla mnie to hiszpan wygra

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Polecam grać na Munara vs Elias, mlody hiszpan to weźmie, własnie łamie i kurs spadl z 2.70 do 2.0 można ładować w 2.0 albo poczekać może podskoczy kurs ale dla mnie to hiszpan wygra
Munar to podopieczny Nadala, musi w końcu zacząć wygrywać ze średniakami i piąć się do góry

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom