Ryzykowny typ, tylko uważaj żeby Petra nie skończyła tak jak Halep ostatnio. Mugu w dużym grazie dla mnie szybkie 2:0 @1,9Kvitova @ 3.15 o 1 w nocy polecam, wchodze grubasno, kurs 1.40 na 3 Garbine na swiecie tylko mnie przekonuje w tej racji
A jednak człowiek ma dobrą intuicję ???? )))))Wydaję mi się, że jednak Teraz tego seta wygra Pouille.
Ale to tylko moje takie przeczucie ????
Portugalia nieźle zawaliła, a Luksemburg zaskoczenie i szkoda bo mieli szanseKwalifikacje MŚ:
Portugalia over 1,5 @1,5
Belgia @1,57
@2,35
Luksemburg strzeli gola @3,35
tu spróbuje lekko, zaskoczyli z Białorusią, w 1 meczu z Francją 1-3, może coś z wolnego bądź rożnego uda się wcisnąć,
Buk: Fortuna
No kartka przed przerwą także czekam jeszcze w 2 połowie na rożne i spróbuje jeszcze raz
3 Żółta kartka dla Węgrów @1,77
Portugalia wie że nie może tu stracić punktów, dodatkowo grają w przewadze raczej będą mocno cisnęli do przodu
3:0 lub 3:1 dla Querreya.Querrey dzisiaj w nocy raczej izi się wydaje
Dokładnie, skończy się fart Zverewa. Na Isnera wystarczyło, ale Sam jest za mocny.3:0 lub 3:1 dla Querreya.
Mecz 50/50Querrey dzisiaj w nocy raczej izi się wydaje
owszem gra mocno ale bardzo nieskutecznie, wali na przemian aut siatka, a Garbine nie będzie grac balonów w pół kortu tylko od początku atakować.Petra gra mocny tenis, zgubi dzis Hiszpanke
A oglądałeś mecz? Querrey to zupełnie inny typ zawodnika niż Isner. Jak dla mnie cztery sety tutaj to absolutne maksimum.Mecz 50/50
Zverev przy swoim podaniu stracil tylko 25 punktow przez caly mecz z Isnerem, tylko 4 w pierwszym secie.