aaandrzej
Użytkownik
!!! ????Też mi się wydaje że Krajinovic już focha strzelił ????
2 set under 8,5 gema @ 3,1 spróbuję
Buuuuuuuhahahahahahahahaha bo jepne ???? ???? ???? .
Myślałem że to go Eliasz pocisnie
!!! ????Też mi się wydaje że Krajinovic już focha strzelił ????
2 set under 8,5 gema @ 3,1 spróbuję
1-1Dyscyplina: Piłka Nożna - Izrael 2 liga
Godzina: 15:00
Spotkanie: H.Ironi Rishon vs H.Kfar Saba
Typ: under 2,5 goli
Kurs: 1,86
3 kolejka drugiej ligi izraelskiej. Mecz miedzy 10 zespolem poprzedniego sezonu zasadniczego drugiej ligi a spadkowiczem z najwyzszej klasy rozgrywkowej.
Faworytem sa goscie. Bardzo dobrze rozpoczeli sezon od dwoch zwyciestw po 2-0 i 4-0. Chcą jak najszybciej wrocic do 1 ligi izraelskiej. Maja dobra defensywe w tym sezonie i paru niezlych graczy srodka pola.
Gospodarze natomiast to zespol przecietny.Dwie porazki w dwoch pierwszych meczach sezonu.Jednak mieli bardzo ciezkich rywali - Hapoel tel Aviv = spadkowicz z 1 ligi i Hapoel Katamon , ktory w zeszlym sezonie byl w grupie walczacej o awans do 1 ligi. W meczu z Hapoelem Tel Aviv niezle sobie radzili w 1 polowie , ale w drugiej stracili trzy gole. Nie maja dobrej ofensywy .
Gospodarze powinni w tym meczu postawic trudne warunki gosciom, Nie strzelaja moze duzo bramek i ciezko im bedzie w dniu dziesijszym pokonac bramkarza rywali ,ale u siebie walcza w defensywie itp. Dodatkowo przegrali dwa mecze w tym jeden u siebie w 1 kolejce i teraz beda chcieli stracici jak najmniej goli.
Brudny bo cegiełka się kurzyJa nie.wierze ze ten mecz Eliasa z Krjinovicem jest czysty bo to.sa po prostu.jaja caly tiebreak i caly drugi set po prostu.jaja
Khimik - Torpedo u 3,5 - 2,92
------------Faze 2:0 @1.82
Co to jest za mecz?Skoda v Orfeas
Skoda over 4.5
@1.72
Jak się bawić to na całego ????
TowarzyskiCo to jest za mecz?