M
163
Kuznietskie Miedwedi - HC Altai 2 @ 3,90 iforbetPodzczepiam sie do pytania ????
Brkić też 5-2 5-7. Taki poziom teraz w ofercie.prowadziła 5-2 30-0 i przepierzenia 5-6 masakra. tenis kobiet to najgorsze co może być
Po pierwsze to mecz się nie skończył a po drugie nie wiem czy 0,1 procenta grała na niegoZopp dzisiaj pół forumka utopi ????
Obaj grają dzisiaj przeciętnieGrałem na Yannicka ale teraz powoli zaczynam wątpić. To zawsze działa w 2 strony
Na pierwszy rzut oka widać, że jest lepszy. Wystarczy, że trochę ustabilizuje swoją grę, zepnie się na te 2-3 gemy w secie i będzie po wszystkim. U Madena to wszystko bardziej wymuszone. Gdy trzeba było przed chwilą bronić 2 BP to było wszystko na pewce, od serwisu, po zmianę rytmu i przyśpieszenia. Imo wygra to.Zopp dzisiaj pół forumka utopi ????
rozliczenie z nocyAbanda @5.1
Też go mam, ale cóż. Nie wszystko dzisiaj musi siąść. Zresztą to dalej poziom challengera...Bardziej martwi Nagy, bo zamyka jeden kupon.
2 pkt przy tak słabo serwującym gościu to musi być tragedia ????Nagy musi grać niezły dramat, skoro wisi 3,26 już na niego.
Chyba już nie ma tej wtyczki w neciedodaj sobie sportzone do chroma
Kolejne 0-0 w 1tercji..Sibirskie Snaipery over 0.5 1tercja @1.73
Ale Lisy strzeliłyKolejne 0-0 w 1tercji..
Ja czasami korzystam z takiej strony http://livetv.sx/pl/allupcoming/ Tam prawie wszystko jestpoda ktos linka do streamow u Ruskich bo mi gdzies ucieklo