>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
T 823

thereignman

Użytkownik
nie wiem po co uskuteczniam ta dyskusje, wiem na itfach znasz sie lepi jak ja, moze ogladales pare razy laski w wielkich turniejach w wta i pare meczy wlaczyles w nba myslac,ze po ich obejrzeniu bedziesz znawca, przestan krytykowac moje posty a jak juz chcesz tak pisac to zaproponuj cos od siebie. Napisalem &quot;moze&quot; po wczorajszym niewypale na Andreescu bo to jest sport i nie bede pisal ze jestem czegos na milion procent pewny bo bym sklamal.
To nie sa itf-y a wta, ja nie oglądam itf-ow
Nie chodzi mi o Typ, mój Typ bo ty nic nie podałes, bukmacherke a przekaz Twego postu. Napisałeś że może się uda, a może nie i jakieś urojone przemyślenia. Podawaj konkret a nie swoje zdanie, które nie miało żadnej wartości. Bo ani dobrze, ani źle, rozumiem abym się Ciebie o coś pytał, a to nie miało miejsca
Zdrowia!

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
To nie sa itf-y a wta, ja nie oglądam itf-ow
Nie chodzi mi o Typ, mój Typ bo ty nic nie podałes, bukmacherke a przekaz Twego postu. Napisałeś że może się uda, a może nie i jakieś urojone przemyślenia. Podawaj konkret a nie swoje zdanie, które nie miało żadnej wartości. Bo ani dobrze, ani źle, rozumiem abym się Ciebie o coś pytał, a to nie miało miejsca
Zdrowia!
w sumie to nie banujta tego Chomika po raz kolejny bo poprawia mi humor ???? grywa w bukmacherach od Anglikow po Rumonow, po czym skarzy sie na zle polskie granie bo trzeba placic podatek. Zeby jeszcze bylo malo jest znawca wszystkiego, i jeszcze pisze o urojonych przemyslaniach ????
konkret moge podac tak jak robisz to za kazdym razem na 2-0 ale ja wole zaufac swoim urojonym przemysleniom, niz pozniej palic glupa po przegranych typach

T 823

thereignman

Użytkownik
hajs_enberg
Jestem płatnym typerem od kilku lat, a typuje od 20 lat prawie i ciesz się Synku że mam tu ochotę spędzać wolny czas ;) i pomagać z dobrego serca i nie udaje bogatego gimnazjalisty ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom