prezes96
Użytkownik
Roma - Atletico -> Remis @2,90 STS
Roma - Atletico -> Remis @2,90 STS
To racja, ale ten BTS w meczu Sportingu też trochę na farcie, więc jakby nie było szczęśliwie by weszło. Niestety minusZa 4 ???? robie challenge w temacie na taśmy ale jakby nie patrzeć 2 stówy na ziemi nie leży ????
Głowny bet stawkowany 10/10 mega 7 fauli wiecej mialo juve (handi -5.5 bylo po 3.90)barcelona - juventus
faule
TYP: 2 (-2.5) handi 1.85
Główny bet na dziś, do tego atletico według mnie z remisem badź czysto, chelsea -1.5,
Czemu akurat Adnreescu w tym meczu? Pytam, bo h2h nie przekonuje, jedynie ich spotkania na korzyść Andreescu, ale forma coś nie wydaje się najmocniejsza hmmAndreescu 1,87 planowany start 23:00
Oj ja bym uważał na to, Kanadyjka ostatnio średniawo graAndreescu 1,87 planowany start 23:00
na czym bo mi nie pokazujeCo jest? Ja nie grałem od daaaaaaaaaaaaaaaawna na Uni, a tu konto zablokowane również.
O Ónibet chyba chodzina czym bo mi nie pokazuje
pewnie łzy wycierają ???? ???? ????zablokowali wam po lm konto na uni?! ????
moim zdaniem nie warto, kursy leca na Andreescu ale na moje ciezko bedzie miala, zeby wygrac, jak dla mnie to Brady to bardziej wezmie, co z tego ze Bianca u siebie jak ostatnio bez formy, moze po 2.50 bym sprobowal bo taki kurs bym na nia wystawil, ale wszystko leci na pysk kazdy gra na Andreescu.Andreescu 1,87 planowany start 23:00