To racja, ale ten BTS w meczu Sportingu też trochę na farcie, więc jakby nie było szczęśliwie by weszło. Niestety minusZa 4 ???? robie challenge w temacie na taśmy ale jakby nie patrzeć 2 stówy na ziemi nie leży ????
Głowny bet stawkowany 10/10 megabarcelona - juventus
faule
TYP: 2 (-2.5) handi 1.85
Główny bet na dziś, do tego atletico według mnie z remisem badź czysto, chelsea -1.5,
Czemu akurat Adnreescu w tym meczu? Pytam, bo h2h nie przekonuje, jedynie ich spotkania na korzyść Andreescu, ale forma coś nie wydaje się najmocniejsza hmmAndreescu 1,87 planowany start 23:00
Oj ja bym uważał na to, Kanadyjka ostatnio średniawo graAndreescu 1,87 planowany start 23:00
na czym bo mi nie pokazujeCo jest? Ja nie grałem od daaaaaaaaaaaaaaaawna na Uni, a tu konto zablokowane również.
O Ónibet chyba chodzina czym bo mi nie pokazuje
pewnie łzy wycierają ???? ???? ????zablokowali wam po lm konto na uni?! ????
ja wygrałem 15 klocków i już myślałem ze cos kombinują wobec mnie, a ja przecież stały klientPany możecie się zalogować na Unibet normalnie ?
moim zdaniem nie warto, kursy leca na Andreescu ale na moje ciezko bedzie miala, zeby wygrac, jak dla mnie to Brady to bardziej wezmie, co z tego ze Bianca u siebie jak ostatnio bez formy, moze po 2.50 bym sprobowal bo taki kurs bym na nia wystawil, ale wszystko leci na pysk kazdy gra na Andreescu.Andreescu 1,87 planowany start 23:00