>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Krejcikova to ma jednak we łbie nawalone, ma 5-3 w drugim secie i serwis i przegrywa, a teraz w 3 secie jeszcze maniane odwala z beznadziejną Golubic w tym sezonie

L 0

luminosity

Użytkownik
arces1992 - z calym szacunkiem ale po co grasz to WTA. Przeciez to cyrk na kulkach. Nigdy nie wiesz kiedy zawdoniczka ma okres a tym samym fochy, nie chce sie jej grac - brzmi to smiesznie ale to tylko jeden z glownych argumentow.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
arces1992 - z calym szacunkiem ale po co grasz to WTA. Przeciez to cyrk na kulkach. Nigdy nie wiesz kiedy zawdoniczka ma okres a tym samym fochy, nie chce sie jej grac - brzmi to smiesznie ale to tylko jeden z glownych argumentow.
Może i tak, ale po pierwszym secie to była pewka niemal, w dodatku tyle niewykorzystanych bp. Masz rację co do humorków zawodniczek itp, jestem sam sobie winien, ale to już przesada po prostu
EDIT
Wypierdziela piłki 3 m w aut

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Golubic nawet w slabszych okresach na hali grac umi, sam sie wpakowalem w ta Krejcikova po marnym kursie i troche zaluje
dobra nwet bardzo
Tylko, że Golubic gra całe zero w tym meczu. To Czeszka sobie go przegrała na własne życzenie niestety

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Kurs w Uni ze Robert strzeli 1,27 ... a ze strzeli pierwszego gola 2,75 jestem pewny ze dziś strzeli więc ryzykuje z z tym pierwszym golem

lobot 644

lobot

Użytkownik
barcelona - juventus
faule
TYP: 2 (-2.5) handi 1.85
Główny bet na dziś, do tego atletico według mnie z remisem badź czysto, chelsea -1.5,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom