teoretycznie 1 dzien roboczy, nigdy nie trwalo to u mnie dluzejPanowie ile idzie zazwyczaj wypłata z bahu przez trustly? Kiedyś w tygodniu zlecilem wieczorem i na drugi dzień kasa była. Teraz zlecilem wypłatę w sobotę rano i dalej nie doszło na konto. Ktoś coś wie?
Mordo co grubiej oprócz overu w Rydze mozna dzis pyknac z hokeja? ????
kolego, weź wyjdź i załóż swój własny temat. Piszesz o spamowaniu, a sam spamujesz. To jest dział typy na żywo, a nie porady.Widzę ze jak człowiek sam czegoś nie przemysłu dokładnie to nie zagra, a na tym forum to zero konkretów w ostatnim czasie
Zrobię własną dokładna analizę ustawie typy i w ostatniej chwili spojrzenie na forum czy ktoś coś doradził
Macie ostatnia szansę 10-15 minut i mam w Planach gry Cervantesa, Gawrona i Barce
Hej
Nikt Cię nie trzyma na siłę Panie wynalazek.kolego, weź wyjdź i załóż swój własny temat. Piszesz o spamowaniu, a sam spamujesz. To jest dział typy na żywo, a nie porady.
Panowie administratorzy, pomimo tego ze ja jestem leser typowania, ale to forum cos podupadło. Jakie dziwne wynalazki. Verno, Tomek80, ATP itd.,itp., to konkrety. A nie jakieś wynalazki z kosmosu. Pozdrawiam PANOWIE
jeb jeb maczeta
Verno - nie można do Ciebie priv wysłać? Chciałem Ci dobre info dać na dzisNikt Cię nie trzyma na siłę Panie wynalazek.
No właśnie nie ale możesz wejść w odbiorczą i jak kiedyś pisaliśmy to po prostu walnąć odpowiedź i dojdzie ????Verno - nie można do Ciebie priv wysłać? Chciałem Ci dobre info dać na dzis
Pewnie ma bloka aby nie handlować ... Tyle ze jakby umiał robić regularny zysk to by miał stronę verno....oga..et.com ( celowo brakuje liter) a taka strona nie istniejeVerno - nie można do Ciebie priv wysłać? Chciałem Ci dobre info dać na dzis
True infoPewnie ma bloka aby nie chandlowac...
Żyjesz? Pisałem stronę wcześniej ???? ????True info
Ta widziałem ale grubiej to nic nie polecam z dzisiaj ????Żyjesz? Pisałem stronę wcześniej ???? ????