>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
oasis 0

oasis

Użytkownik
Dziś około 14:00 Challenger Szczecin
Cervantes @ 2.75 vs Cecchinato @ 1.40
Ja tu widzę fixa i zwycięstwo Cervantesa, czy do dobry pomysł już na pierwszą rundę ?
Ostatni mecz Cecchinato przegral z Serkiem na którego było @ 5.00. jednak ostatnie swoje pojedynki Cecchinato wygrywał gdzie był na małym kursie i to powoduje że nie wiem czy grać przeciwko. Czy 2x pod rząd z fixuje ? Dawno tak nie zrobił, ale w końcu musi
Czy ktoś widzi może czysto sportowe argumenty przemawiające za Cervantesem @ 2.75 ?
Może Cecchinato ma inne cele i bedzie się spieszył w inną część świata? Turniej jest mocno osadzony, więc może będzie chciał z tego powodu odpuścić...?
Ostatni mecz jaki widziałem Cecchinato to z F. Mayerem w tym roku na hali w Hamburgu (szybki Clay) i celowo zagrał tak aby nie wygrać,

oasis 0

oasis

Użytkownik
@up
Zobacz ile w tym sezonie i jakie staty ma faworyt, nawet H2H na jego korzyść po łatwym pojedynku - jedynie giełda w strone Cervantesa ;)
Wiem że h2h to 1-0 dla Cecchinato, ale on jest jaki jest
Więc mówisz że betfair w stronę Cervantesa, nie mam dostępu do giełdy
Co tam się wydarzyło? Wielkie dzięki za konkretne Info !
?

seba6 533

seba6

Użytkownik
Iran @ 2
W grze wlochow nic sie nie zmienilo. Set z duza pomoca iranu gdzie w koncowce nie umieli wcale kontr konczyc , serwis po trybunach kazdy i sie skonczyli. Iran lepszy jest dzisiaj

oasis 0

oasis

Użytkownik
Spadki kursów na Cervantesa z 2.78 na 2.45 więc dobrze poczułem fixa i zamiary Cecchinato
Tyle że wstępnie ???? jak narazie ;)

seba6 533

seba6

Użytkownik
Marouf sabotaz meczu pelna geba. Pilki od niego to jest gotowy punkt dla przeciwnikow bo nawet nie da sie zaatakowac z tego

adzia07 47

adzia07

Użytkownik
Witam Panowie Jak jest z kreczem w Unibecie ? Postawiłam na żywo na millota na wygrany mecz, skreczował rozliczyli mi zakład jako przegrany.. Nie jest to tak, ze jak nie rozegra punktu w drugim secie to zwrot ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom