konrad313
Użytkownik
o dziwo agresywnie WHU podchodziMoże wejdzie ale ja nie polecam West Ham ma 2:0 za 2-3 minuty zamurują bramkę i ich gra będzie polegała na podawaniu na własnej połowie ale jak chcesz ????
o dziwo agresywnie WHU podchodziMoże wejdzie ale ja nie polecam West Ham ma 2:0 za 2-3 minuty zamurują bramkę i ich gra będzie polegała na podawaniu na własnej połowie ale jak chcesz ????
Czy ja wiem ... Ryga to są takie miernoty, że nie powinni wyjść poza max 1 bramkę. Przy takim kursie już zdecydowanie lepiej moim zdaniem over 3.5 Ufy, ale mam inne pomysły na jutroNa jutro
Ufa - Dinamo Riga
over 5
@1.79
Bet dnia imo ????
Co tam polecasz?Czy ja wiem ... Ryga to są takie miernoty, że nie powinni wyjść poza max 1 bramkę. Przy takim kursie już zdecydowanie lepiej moim zdaniem over 3.5 Ufy, ale mam inne pomysły na jutro
No spoko, jutro zobaczymy kto miał rację a może obaj ????Czy ja wiem ... Ryga to są takie miernoty, że nie powinni wyjść poza max 1 bramkę. Przy takim kursie już zdecydowanie lepiej moim zdaniem over 3.5 Ufy, ale mam inne pomysły na jutro
Ooo jest Verno, coś oprócz overka na jutro fajnego? ????No spoko, jutro zobaczymy kto miał rację a może obaj ????
West Ham nadrobił ????
Aves v CF Belenenses
over 3.5
@2.00
No a jak ????z ruskiego hokeja jakieś perły też pewnie? ????
zajebisci byli szkoda slow wygrywać 23-18 i dwie minuty przed koncem 26-24 i remisVikingur Reykjavik - Fjoelnir no to jeszcze dzisiaj raz poszukiwane wysokiego ako 4.25 na gospodarzy to graja dwa beniaminki 1 liga Islandi handball
kolo ktorej jutro wpadasz ziom? ????No a jak ????
Zagrane za prawie @4Suomalainen wygra mecz @2,63 fortuna
Jutro zapodam beciki typy prosto z Rosji Czech i FinlandiiCo tam polecasz?