>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
piotrex007 120,3K

piotrex007

Użytkownik
W jaki sposób mogę łączyć kursy w milenium, np w koszykówce czy tenisie?
Milenium ma fajny Bonus. Gdy zagramy za 3000 tys dostaniemy za free wolne 760 pln które możemy wypłacić
Wyjaśnij te łączenie zakładów na jednym rynku
?
Chodziło o łączenie w piłce nożnej np. over 2,5 under 4,5 ŻK i over 7,5 rożnych możesz zagrać jako tripel AKO ;) A odnośnie bonusu, to co kto lubi, ja np. preferuję bonusy takie, że dodawany jest od razu do konta, a muszę depozytem i bonusem obrócić łącznie 3x ;)

oasis 0

oasis

Użytkownik
Chodziło o łączenie w piłce nożnej np. over 2,5 under 4,5 ŻK i over 7,5 rożnych możesz zagrać jako tripel AKO ;) A odnośnie bonusu, to co kto lubi, ja np. preferuję bonusy takie, że dodawany jest od razu do konta, a muszę depozytem i bonusem obrócić łącznie 3x ;)
Te bonusy to żadne bonusy, wolę kasę za free i te 760 trochę zawraca za małe kursy
Czyli w tenisie i koszu (mecz i strzelec)
Nic sie nie da łączyć ?

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
powiedz mi jak to jest że drużyna oddaje 2x więcej strzałów przez 2 tercje nagle w 3 tercji oddają 4x mniej strzałów. To się kupy nie trzyma
Grają co 2-3 dni dosłownie, prowadzą 3-0 więc wkrada się rozluźnienie, a Kunlun poczuło krew po 1 bramce. Generalnie buki ich nie doceniają a tam jest taka paka, że top4-5 konferencji możliwe bez problemu ;)
Na jutro co mam bety to powinno być bez problemów ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom