kamil7600
Użytkownik
to co ładowac w Jablonec czy jednak lider wygra?Byla korekta
to co ładowac w Jablonec czy jednak lider wygra?Byla korekta
Chodziło o łączenie w piłce nożnej np. over 2,5 under 4,5 ŻK i over 7,5 rożnych możesz zagrać jako tripel AKO A odnośnie bonusu, to co kto lubi, ja np. preferuję bonusy takie, że dodawany jest od razu do konta, a muszę depozytem i bonusem obrócić łącznie 3xW jaki sposób mogę łączyć kursy w milenium, np w koszykówce czy tenisie?
Milenium ma fajny Bonus. Gdy zagramy za 3000 tys dostaniemy za free wolne 760 pln które możemy wypłacić
Wyjaśnij te łączenie zakładów na jednym rynku
?
Kunlun - CSKA
CSKA over 3.5 bramki @1.6 Fortuna
Te bonusy to żadne bonusy, wolę kasę za free i te 760 trochę zawraca za małe kursyChodziło o łączenie w piłce nożnej np. over 2,5 under 4,5 ŻK i over 7,5 rożnych możesz zagrać jako tripel AKO A odnośnie bonusu, to co kto lubi, ja np. preferuję bonusy takie, że dodawany jest od razu do konta, a muszę depozytem i bonusem obrócić łącznie 3x
powiedz mi jak to jest że drużyna oddaje 2x więcej strzałów przez 2 tercje nagle w 3 tercji oddają 4x mniej strzałów. To się kupy nie trzymaKunlun jaki comeback ^^ z 0-3 na 3-3 w 3t z CSKA ^^
Grają co 2-3 dni dosłownie, prowadzą 3-0 więc wkrada się rozluźnienie, a Kunlun poczuło krew po 1 bramce. Generalnie buki ich nie doceniają a tam jest taka paka, że top4-5 konferencji możliwe bez problemupowiedz mi jak to jest że drużyna oddaje 2x więcej strzałów przez 2 tercje nagle w 3 tercji oddają 4x mniej strzałów. To się kupy nie trzyma
to chyba mieli racje jednakcaruso 2 set pobierać póki jeszcze warto. złapane po 2,2. nie wiem czym się kierują buki wystawiając taki kurs
Ja też nie wiem...caruso 2 set pobierać póki jeszcze warto. złapane po 2,2. nie wiem czym się kierują buki wystawiając taki kurs
Pobrałem, więc pewnie dlatego nie weszło ????caruso 2 set pobierać póki jeszcze warto. złapane po 2,2. nie wiem czym się kierują buki wystawiając taki kurs
o prosze jak szybkoTeplice U21 następny gol @3,58
a najpierw był post czy bramka? ????o prosze jak szybko
te kursy na Teplice to byly naprawde z dupy a nie na Caruso