"Abyś nie płakał że DelPo to drewno. Ta nawierzchnia robi z takich gości jak Cila, Kyrgios i Isner bezradnych kołków i to może spotkać dziś Pana Argentynie. Ja na Batiste nie postawie, a tym bardziej na DelPo, mecz nie do gry"
Jakoś po tym można wywnioskować co innego.
Spokojnie Panowie, czueplem tak wstępnie a później zrezygnowałem w typu i odradzilem grać Delpo, było tak jak piszecie ale nie wiecie jak myślałem wcześniej
Teraz wszystko wskazuje na 3-0 dla Delpo
czulem tak wstepnie ???? już wczoraj pisalem, ze on sobie przeczy z każdym kolejnym postem co do dwoch typow w dziale na 2-0 to zaden z nich raczej nie wejdzie a tym bardziej nie Rumunka
czulem tak wstepnie ???? już wczoraj pisalem, ze on sobie przeczy z każdym kolejnym postem co do dwoch typow w dziale na 2-0 to zaden z nich raczej nie wejdzie a tym bardziej nie Rumunka
Podałem Kanepi że wygra mecz, więc? A innych typów Ci nie powtórzę bo nie zasługujesz na to
Przecież ja Wam przedstawiam obrazu meczu więc nie spamuj a Ciesz się że coś piszę i mam rację w live bo jak narazie to tylko Ty strzerzysz to slodka buźkę
Wczoraj zapisałem Schwartzman @ 2.00 live
W dziale pisalem pre-match że DelPo nie do gry
W live pisze że wszystko po rozpoczęciu wskazuje na 3-0 dla Argentino
Coś nie zrozumiałe ? same tu Zulu-Gule