filipek1996
Użytkownik
Guingamp @6.25
Uuuu Gratulacjedużo musisz mieć pieniędzy ????
Gratulacje! Ale jesli obracasz takimi stawkami na mecz to znaczy ze tez sporo przegrales, bo nie od tak gra sie za 5800. Tak czy inaczej gratulacje
wow to teraz masz kapitał na dalszą gre
Niekoniecznie. Wystarczy, że ma duży kapitał na grę. Dla niego 6k to może być tyle, co dla innego 200zł. Ale i tak nie polecam takiego grania, bo przy czarnej serii robi się nieciekawie i człowiek się zastanawia w pewnym momencie, czy dalej grać wysokie kursy, czy może zmienić taktykę, żeby mocniej się nie potopić.Gratulacje! Ale jesli obracasz takimi stawkami na mecz to znaczy ze tez sporo przegrales, bo nie od tak gra sie za 5800. Tak czy inaczej gratulacje
i ale ogólnie dość duży plus ????BTS i win Górnik @7,5
Górnik wygra obie połowy @16
oczywiście próbujemy w ónibet ????
Po Slasku kolejny kurs ponad 3 w ekstraklasieto jest ekrtraklasa ale ja pogralem ????
Hej Zabrze mamy lidera!@3,65 na Górnika to chyba value?
Przeciez o to mi chodzilo;D, ze dla niego 5800 to zwykly bet, czyli tak jak dla innego 200zl takze nic spektakularnego. Mnie tylko smuci ze Typer Roku pewnie teraz sie zaplacze na smierc;pNiekoniecznie. Wystarczy, że ma duży kapitał na grę. Dla niego 6k to może być tyle, co dla innego 200zł. Ale i tak nie polecam takiego grania, bo przy czarnej serii robi się nieciekawie i człowiek się zastanawia w pewnym momencie, czy dalej grać wysokie kursy, czy może zmienić taktykę, żeby mocniej się nie potopić.
Napisałeś, że musiał sporo przegrać. Nie możemy tego wiedzieć opierając się na wysokości stawki jego kuponu. Jeśli jest na plusie to ile przegrał? Dużo czy mało? No właśnie. Pewnie sporo przegrał, ale tylko w przypadku, gdy jest na minusie, a tego przecież nie wiemy ; )Przeciez o to mi chodzilo;D, ze dla niego 5800 to zwykly bet, czyli tak jak dla innego 200zl takze nic spektakularnego. Mnie tylko smuci ze Typer Roku pewnie teraz sie zaplacze na smierc;p
PS. @Down, a Ty przygotowany na wyplate 1000zl?
Nikt nie ma nic do Ciebie przeciez... Mowimy tylko o tym ze trafiles kursy 9+ i za to gratulacje. Wygrana kasa nie ma znaczenia.ludzie macie temat od poczatku gdzie zaczynam od salda 7500 i gram wg niego. Po paru dniach mam 58 tys. czego tam jeszcze nie widzicie?
Patałachy, dajcie im jeszcze 5 sam na sam i tak nic nie trafią.Guingamp @6.25