>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Del jak zaczął tego 4 seta, może comeback jakiś ????
haha, comeback to bylby mozliwy jakby odpoczal ze 3 dni. Tak wlasnie sadzilem, ze pogra 1,5 seta i zabraknie paliwa. Myslalem nawet, ze w meczu z Fedem juz tak bedzie, ale tam mnie zaskoczyl Fed, ktory przeszedl obok meczu.

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
W pilce kobiety nie rozumieja spalonego, cos czuje ze w tenisie jest pytanie: Jak to aut, przeciez wciaz na niebieskie pole pilka spadla.... ???? ???? i dlaczego nie graja na tym &quot;wiekszym polu&quot; ????
Chyba nie oglądasz piłki kobiet. Tam jest mniej spalonych ????

5567 719

5567

Użytkownik
hehe, ugrał 5 gemów w 3 kolejnych setach... &quot;3-0 DelPo&quot; - to był hit buhahaha. Kevinek następny do golenia.

5567 719

5567

Użytkownik
No ja mu daje szanse. Dokładnie 5% mu daje dziś. ; )
Oj... chyba za dużo dałem tych szans DelPo.... ehheheeh. Nie chce mi sie cytować swoich wszystkich postów przed tym mecz, bo i po uj... Napiszę tylko tyle: Vamos Rafa! Pozdro dla kumatych ; )

5567 719

5567

Użytkownik
5Dimes juz wystawil kursy.
Ja biore Anderson @ 6.5 za 2 stale stawki.
Nie wiem czy zauwazyles wczesniej, ale napisalem, ze jak Kevinek wygra z Rafą w finale, to wysyłam CI tysiaka.
Nie ma żadnych szans, żeby ten drewniak pokonał Króla Majorki. Golenie będzie szybkie i brutalne ; )

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Nie wiem czy zauwazyles wczesniej, ale napisalem, ze jak Kevinek wygra z Rafą w finale, to wysyłam CI tysiaka.
Nie ma żadnych szans, żeby ten drewniak pokonał Króla Majorki. Golenie będzie szybkie i brutalne ; )
Przesadzasz:p Anderson !!! Grac kurs 1.12 to naprawde tylko dla kummatych:p

5567 719

5567

Użytkownik
Przesadzasz:p Anderson !!! Grac kurs 1.12 to naprawde tylko dla kummatych:p
Ja nic nie pisalem o graniu na Rafę, po prostu wyjaśnilem Ci, kto wygra finał. Dziś kurs był sporo wyższy i na tym skorzystałem, a czy pogram finał i połączę z czymś na podbitkę, to jeszcze zobaczę ; )
Zresztą... skoro juz o kursach piszesz, to od zawsze powtarzam, ze lepiej wygrac nawet na @1,10, niz ujepać na @10000000. Tu drewniak nic nie ugra i pchanie sie w zaklady na niego tylko dlatego, ze fajny kurs, to głupota. Najpierw oceniajcie szanse, a potem patrzcie na kursy, nigdy odwrotnie.

waldemar629 203

waldemar629

Użytkownik
Ja nic nie pisalem o graniu na Rafę, po prostu wyjaśnilem Ci, kto wygra finał. Dziś kurs był sporo wyższy i na tym skorzystałem, a czy pogram finał i połączę z czymś na podbitkę, to jeszcze zobaczę ; )
Zresztą... skoro juz o kursach piszesz, to od zawsze powtarzam, ze lepiej wygrac nawet na @1,10, niz ujepać na @10000000. Tu drewniak nic nie ugra i pchanie sie w zaklady na niego tylko dlatego, ze fajny kurs, to głupota. Najpierw oceniajcie szanse, a potem patrzcie na kursy, nigdy odwrotnie.
Bardzo mądre słowa ????

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Panowie zapiszcie sobie na piątek - mega beciki z hokeja.
Rosja - Kazań - Jugra to takie ogórki że tu łatwo pojdzie, kosmiczne h2h i rozjadą ich po 2 porażkach z rzędu
Magnitka się rozpędza i teraz już będzie tylko lepiej, biorą mecz jak nic, mega h2h
Cska też na luzie na podbicie ;)
Finlandia - Tappara - duże spadki, ale tutaj też będzie na luzie
Czechy - Sparta - kosmiczne h2h, rok temu się bardzo nie popisali w PO, ale w tym sezonie duże nadzieje, powinno być dobrze z taka słaba drużyna
✅✅✅ kosmiczny zarobek i wszystko bardzo łatwo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom